Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Προτεραιότητα μας η επιστροφή του κόσμου στο Anfield»

Hogan: «Προτεραιότητα μας η επιστροφή του κόσμου στο Anfield»

Η επιστροφή του κόσμου στο Anfield θα είναι πολύ σημαντική για την Liverpool, αφού θα της αποφέρει πολύτιμα έσοδα και η ομάδα εργάζεται, για να το πετύχει αυτό, σύμφωνα με τον Billy Hogan, νέο CEO του συλλόγου.

Ο Hogan μίλησε και για την επιστροφή του κόσμου στο Anfield που πλησιάζει:

“ Η άμεση προτεραιότητα μας, στην οποία είμαστε όλοι επικεντρωμένοι είναι να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο Anfield. Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω της πανδημίας αποτελεί φυσικά μια πρόκληση. Αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση στον κόσμο και φυσικά για εμάς ως σύλλογο. ”

“ Οπότε δουλεύουμε σκληρά αυτή τη στιγμή. Φυσικά και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης και θα δουλέψουμε σκληρά με τις άλλες ομάδες της Premier League. Γίνεται αρκετή δουλειά πίσω από τις κάμερες, για να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό. ”

“ Εργαζόμαστε για να δούμε πως θα εισέρχεται ο κόσμος στο Anfield, πως θα βγαίνει από το Anfield, πόσα εισιτήρια θα μπορούμε να πουλήσουμε και πως θα δουλέψει η όλη διαδικασία με τα εισιτήρια. Αυτό αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. ” Σημείωσε ο Hogan.

“ Φυσικά ελπίζουμε αυτό να γίνει τον Οκτώβριο, που είναι ο μήνας που έχει συζητηθεί αλλά θα δούμε όσο προχωράμε. Αυτό απέχει μόνο μερικές εβδομάδες. Αυτό που γνωρίζω όμως, είναι ότι η ομάδα που δουλεύει πίσω από τις κάμερες είναι εκπληκτική και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθει. ”

“ Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα η μεγαλύτερη μας πρόκληση τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή να λειτουργήσουμε εν μέσω όλης αυτής της αβεβαιότητας που έχει δημιουργήσει ο ιός. ”

Οι αγώνες στο Anfield θα ξεκινήσουν κεκλεισμένων των θυρών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com