Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Θα στηρίξουμε τον Klopp και τον Edwards όσο καλύτερα μπορούμε»

Hogan: «Θα στηρίξουμε τον Klopp και τον Edwards όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο Billy Hogan εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα είναι και επίσημα ο νέος CEO της Liverpool, αντικαθιστώντας τον Peter Moore και σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως θα στηρίξει όσο καλύτερα μπορεί τον Jürgen Klopp και τον Michael Edwards.

Ο Hogan συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είναι ξεκάθαρο πως βρισκόμαστε σε μια καλή θέση. Έχουμε πραγματοποιήσει δύο καταπληκτικές σεζόν και στην περσινή είχαμε όλη αυτή την επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους. ”

“ Εννοείται πως έχουμε απίστευτα σταθερές βάσεις, αλλά διανύουμε αβέβαιους καιρούς και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα αυτή την αβεβαιότητα. Οι τελευταίοι πέντε ή έξι μήνες, από τότε που μπήκαμε σε lockdown ήταν δύσκολοι. ”

“ Νομίζω όμως πως τα καλά νέα, ήταν ότι η ομάδα μπόρεσε να λειτουργεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το επόμενο πρωτάθλημα ως πρωταθλητές. ”

“ Τώρα η δική μου δουλειά είναι να ηγηθώ αυτής της δουλειάς και να διαβεβαιώσω πως θα στηρίξουμε τον Jürgen (Klopp) και τον Michael (Edwards) όσο καλύτερα μπορούμε. ” Είπε ο Hogan.

“ Θα πρέπει να κοιτάξουμε να κοιτάξουμε την δουλειά που έχουμε κάνει. Πρέπει να δημιουργείς μια σταθερή δουλειά, ένα club με σταθερότητα. Είναι λοιπόν δική μου δουλειά τώρα να συνεχίσει να διοικείται αυτός τον οργανισμός, όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε και να στηρίξω την ομάδα. ”

Οι Reds επιστρέφουν στην δράση στις 12 Σεπτεμβρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com