Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Brewster είναι εδώ και είναι έτοιμος!

Ο Brewster είναι εδώ και είναι έτοιμος!

Δυνατό μήνυμα παραμονής από τον Rhian Brewster! Ο επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ισοφάρισε σε 2-2 δείχνοντας την κλάση του και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας και παραμονής στο ρόστερ των Πρωταθλητών Κόσμου.

Η απόδοση των Reds δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό άλλαξε στην επανάληψη, μετά την είσοδο των αλλαγών και κυρίως των Brewster, Grujic και Jones.

Α’ Ημίχρονο: Ξανά με βασική ενδεκάδα, η οποία θα μπορούσε να επιλεχθεί στο Community Shield και με τον Neco Williams ως δεξί back ξεκίνησαν στην Red Bull Arena οι Reds. Το σκορ άνοιξε από την Αυστριακή ομάδα στο 4′ με τέρμα του Daka, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά από λάθος του Fabinho. Ο Daka διπλασίασε τα τέρματα του στο 14′ από κοντινή απόσταση, έπειτα από ασίστ του Berisha, γράφοντας το 2-0. Η Liverpool απείλησε για πρώτη φορά στο 38′ με ένα σουτ του Firmino, το οποίο έφυγε αρκετά άουτ και στο 43′ η ομάδα του Klopp έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Salah γύρισε σωστά στην μπάλα του Mane, αλλά το πλασέ του τελευταίου απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Vallci.

Β’ Ημίχρονο: Με τους Milner, Minamino και Jones να περνούν εντός και τους Keita, Firmino και Fabinho εκτός, ξεκίνησε η Liverpool στην επανάληψη, χάνοντας μάλιστα την πρώτη της ευκαιρία στο 50′. Ο Sadio Mane βρήκε ιδανικά τον Mo Salah, αλλά εκείνος δεν βρήκε δίχτυα σε τετ α τετ. Πέντε λεπτά αργότερα αντικαστάθηκε και ο Virgil van Dijk, λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο φρύδι και την θέση του πήρε ο Nat Phillips. Στο 62′ συνεχίστηκαν οι αλλαγές με την είσοδο των Adrian, Elliott, Brewster, Koumetio, Hoever, Grujic και Τσιμίκας, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Alisson, Mane, Robertson, Salah, Wijnaldum, Gomez και Williams. Ο Brewster προσπάθησε να μειώσει με τακουνάκι στο 69′, αλλά ο Walke μπλόκαρε σταθερά. Ο νεαρός επιθετικός των Reds δεν θα μπορούσε όμως να μην βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα! Στο 72′ ο Milner μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Brewster, για να μειώσει εκείνος σε 2-1. Ο Rhian Brewster μάλιστα ήταν και εκείνος που ισοφάρισε για τους Reds οχτώ λεπτά αργότερα. Ο Άγγλος επιθετικός βρήκε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εξαιρετικό τελείωμα εκτός περιοχής, μετά από κακή απομάκρυνση του Walke. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Liverpool θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, αλλά ο Harvey Elliott δεν έπιασε καλά το πλασέ μετά από εξαιρετική πάσα του Grujic.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Arsenal για το Community Shield.

Ισοπαλία στην Red Bull Arena για Liverpool και Salzburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com