Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Wolves ελπίζει να κινηθούν Liverpool και City για Traore»

«Η Wolves ελπίζει να κινηθούν Liverpool και City για Traore»

O Adama Traore στην αναμέτρηση των Κόκκινων στο Molineux στις 23 Γενάρη.

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Wolves λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με την Fosun International, τους ιδιοκτήτες της ομάδας να έχουν οικονομικές απώλειες, όπως και πολλές εταιρείες.

Αυτό έχει ως συνέπεια να μην έχει η ομάδα του Nuno Espirito Santo χρήματα για ενίσχυση του ρόστερ και σύμφωνα με την Mirror η διοίκηση να έχει ενημερώσει τον Πορτογάλο προπονητή πως θα πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις, αν θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές.

Ο Nuno Espirito Santo θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει τον Raul Jimenez και ο παίκτης που παραχωρείται από τους Λύκους είναι ο Adama Traore. Ο Ισπανός εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν και η Wolves δεν θα έλεγε όχι σε μια ικανοποιητική πρόταση, εφόσον έχει ήδη αποκτήσει τον αντικαταστάτη του, τον Daniel Podence τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Wolves ελπίζει πως το επόμενο διάστημα θα καταφτάσουν προτάσεις από Liverpool και Manchester City για το διεθνή εξτρέμ, έτσι ώστε να πωληθεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, κάτι που θα επέτρεπε στην ομάδα να κάνει τις μεταγραφές που θέλει.

Ο Adama αποκτήθηκε έναντι £18 εκατομμυρίων από την Wolves πριν από δύο χρόνια και τώρα η αξία του έχει τουλάχιστον τριπλασιαστεί.

Οι Reds δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση του Traore, αλλά για την Manchester City του Pep Guardiola κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, ειδικά μετά την πρόσφατη αποτυχία στο Champions League.

Ο Adama Traore στην αναμέτρηση του περασμένου Δεκεμβρίου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com