Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για φιλικά και Community Shield

Ο Klopp για φιλικά και Community Shield

Η Liverpool είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο με φιλικό αγώνα κόντρα στην Stuttgart και ο Jürgen Klopp μίλησε για τους δύο αγώνες που θα δώσει η ομάδα επί Αυστριακού εδάφους και για το Community Shield κόντρα στην Arsenal.

Για τα δύο φιλικά που έκλεισε η ομάδα είπε:

“ Στην πραγματικότητα είναι όπως σχεδιάσαμε, πώς όλοι γνωρίζουμε, αυτή η προετοιμασία γίνεται πολύ αργά, οπότε είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που βρήκαμε αυτούς τους αντιπάλους . Το πρακτορείο που μας βοήθησε στην οργάνωσε, μας ενημέρωσε αμέσως για την Stuttgart και είπε ότι είναι στην περιοχή, οπότε ίσως μπορούμε να κάνουμε ένα παιχνίδι εκεί. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι, οπότε αυτό είναι καλό, πρώτα απ ‘όλα. Είμαστε εδώ στην ευρύτερη περιοχή του Salzburg. Είναι καλό. Γνωρίζουμε, εν τω μεταξύ, ότι η Red Bull ήταν πραγματικά σε όλα τα σχέδια εδώ, οπότε χαίρομαι που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. ”

“ Από αθλητική άποψη, είναι σημαντικό για εμάς μετά το μίνι διάλειμμα να βρούμε την καλή μας κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η προπόνηση φαίνεται πραγματικά, πολύ καλή αυτή τη στιγμή – αυτό είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, τα παιδιά δεν έχασαν πολλά από τις φυσικές ικανότητες. ”

“ Είμαστε στη μέση της προετοιμασίας, όλα τα τακτικά πράγματα έχουν γίνει ήδη. Φαίνεται λοιπόν πολύ καλό αυτή τη στιγμή και οι δύο αντίπαλοι είναι πολύ καλοί αντίπαλοι, οπότε αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Πώς είναι πάντα, παίζεις αυτά από την πλήρη προπόνηση, έτσι τα παιδιά πρέπει να πολεμήσουν, να προσπαθήσουν πολύ αλλά νομίζω ότι θα το κάνουν αυτό. ”

Για αυτά που συνδέουν την Liverpool με Salzburg και Stuttgart:

“ Γεννήθηκα στην Στουτγκάρδη και ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στην παιδική ηλικία. Έπαιξα μερικές φορές με την ομάδα της στην Bundesliga, αλλά πλέον είμαι ενήλικας οπότε η σχέση που έχω είναι διαφορετική. Βέβαια, όλη μου η οικογένεια στο Black Forest υποστηρίζει την Stuttgart. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέβηκαν ξανά, είναι πολύ, πολύ σημαντικό για εκείνους. Δούλεψα για αρκετό καιρό μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της, Sven Mislintat, οπότε ναι υπάρχουν δεσμοί. ” Είπε ο Klopp.

“ Την Salzburg την αντιμετωπίσαμε πριν όχι και τόσο πολύ καιρό και αγοράσαμε τον Taki από εκεί. Ο Sadio έπαιξε εκεί, ο Naby έπαιξε εκεί. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά στην τελική το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να παίζουμε αγώνες. Δεν είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κόσμου, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ, πολύ σημαντικά παιχνίδια, γιατί θέλουμε να δούμε ξανά τα παιδιά και να τους δούμε να χρησιμοποιούν ξανά τα στοιχεία τους στους αγώνες. Η πρώτη ευκαιρία είναι στις 22. ”

Για το Community Shield με την Arsenal:

“ Από πλευράς timing, το Community Shield έρχεται στην μέση της προετοιμασίας μας. Για εμάς όμως δεν ισχύει αυτό. Η Arsenal είναι μια καλή ομάδα και θα είναι ένας καλός αγώνας. Και οι δύο όμως ομάδες έχουν δρόμο ακόμα. Πως γίνεται να είμαστε μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας; Αυτό δεν είναι όμως σημαντικό, γιατί οι συνθήκες είναι οι ίδιες και για τις δύο ομάδες. Θα είναι δύσκολο. ”

“ Στις 22 είναι το πρώτο μας φιλικό, στις 25 είναι το δεύτερο και στις 29 είναι το Community Shield. Αυτό που θέλω να δω από τα παιδιά είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας ξανά. Αυτό είναι όλο και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας στους αγώνες με τον δικό μας τρόπο. Δημιουργούμε, προετοιμαζόμαστε και αμυνόμαστε όλοι μαζί. Θα μπορείτε να δείτε πως δεν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στη ζωή μας πριν μια εβδομάδα. Δουλεύουμε μαζί για αρκετό καιρό και δεν έχουμε αλλάξει πολύ από άποψη ρόστερ. Θέλουμε απλά να δούμε το ποδόσφαιρο μας. ” Τόνισε ο Klopp.

Ο Mo Salah σκοράρει κόντρα στην Red Bull Salzburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com