Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εννέα ομάδες ενδιαφέρονται για Brewster

Εννέα ομάδες ενδιαφέρονται για Brewster

Ο Rhian Brewster προπονείται με την ομάδα στην Αυστρία ενόψει της νέας σεζόν, αλλά η παραμονή του στο ρόστερ των Πρωταθλητών Αγγλίας για το 2020-21 εξαρτάται από το αν θα καταφέρει να πείσει τον Γερμανό τις επόμενες εβδομάδες, τη στιγμή που τουλάχιστον έξι ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Στο περσινό δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην Swansea, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις με 11 γκολ σε 22 αγώνες της Championship.

Σύμφωνα με το Goal.com και τον Neil Jones για τον Άγγλο striker έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και έχουν προσεγγίσει την Liverpool οι Aston Villa, Newcastle, Brighton, Burnley, Crystal Palace και Fulham από την Premier League και οι Watford, Norwich και Bournemouth από την Championship τον έχουν στη λίστα τους και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Θα τον δούμε στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τις επόμενες ημέρες και ενδεχομένως στο Community Shield και έπειτα θα αποφασιστεί η παραμονή του ή ο νέος δανεισμός του, πιθανότατα σε ομάδα της Premier League.

Έτοιμος για νέο δανεισμό ή ακόμη και πώληση, αν έρθει ικανοποιητική πρόταση είναι ο Sheyi Ojo, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει πέρυσι στη Σκωτία.

Παρόμοια είναι η περίπτωση του Kamil Grabara, με τον Πολωνό να είναι έτοιμος για νέο δανεισμό μετά από εκείνον στην Huddersfield. Ο Π.Α.Ο.Κ. και το Hamburg, ενώ η Portsmouth και η Ipswich ενδιαφέρονται για τον Ben Woodburn.

Ο Rhian Brewster πρόλαβε να σημειώσει 11 τέρματα στην Championship.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com