Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Τσιμίκας ήταν η μεταγραφή που χρειαζόμασταν»

Klopp: «Ο Τσιμίκας ήταν η μεταγραφή που χρειαζόμασταν»

Τις δύο πρώτες προπονήσεις του με την Liverpool έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Jürgen Klopp να βλέπει από κοντά τον Έλληνα αμυντικό και να μένει αρκετά ικανοποιημένος.

Ο προπονητής των Reds για τον διεθνή αριστερό back είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Ο Κώστας είναι μια μεταγραφή που ψάχναμε, που χρειαζόμασταν. Νομίζω πως η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα δεν ήταν μια θέση, στην οποία ο κόσμος πίστευε πως χρειαζόμαστε άλλον έναν παίκτη και τέτοια πράγματα. ”

“ Λειτούργησε πολύ καλά για εμάς. Ο Millie είχε παίξει κατά καιρούς εκεί, αλλά δεν μπορούμε να παίρνουμε αυτό το ρίσκο ή να το παίρνουμε όσο λιγότερο μπορούμε. ”

“ Τα ακραία back μας για τον τρόπο, με τον οποίο παίζουν, είναι πολύ σημαντικά για τις ικανότητες που διαθέτουν, την ταχύτητα που έχουν, τις σέντρες που κάνουν και όλα αυτά. ”

“ Όταν είδα τον Κώστα για πρώτη φορά, σκέφτηκα: “Είναι δυνατόν να αποκτήσουμε κάποιον σαν αυτόν;” Δεν είναι ο πιο έμπειρος παίκτης γιατί άργησε λίγο πιο αργότερα την κανονική του καριέρα. Τα τελευταία όμως δύο ή τρία χρόνια, βρίσκεται στον σωστό δρόμο και έχει αρχίσει να φτιάχνει την καριέρα του. ” Είπε ο Klopp.

“ Είχαμε μια συζήτηση και ήταν πολύ πολύ θετικός στο ενδεχόμενο αυτό (να έρθει στην ομάδα), γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα παγκοσμίου κλάσεως αριστερό back. Αυτή ακριβώς είναι η στάση που πρέπει να έχεις. ”

“ Πιθανότατα θα είναι η πιο έντονη σεζόν της ζωής μας και λόγω του κορονοϊού δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτήν, διότι η αγορά δεν είναι ως συνήθως. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι οι επόμενοι μήνες. ”

“ Νομίζω πως όλοι είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ότι απαισιόδοξοι για την κατάσταση στον κόσμο, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε και θα πρέπει να περιμένουμε για την κανονική λύση, η οποία προς το παρόν δεν υπάρχει. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Ο Robbo και ο Trent δεν μπορούν να παίζουν κάθε σεζόν, ας πούμε 50κατί παιχνίδια. Αυτό θα τους κάνει να έχουν πιο μικρές καριέρες, για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και αν τα βγάλουν πέρα. Για τον λόγο αυτό, είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε αυτήν την κανονική λύση, γιατί είναι μια κανονική λύση. ”

“ Είναι ένας σούπερ τύπος, ένα αισιόδοξο παιδί, θρασύς αν τον δείτε στο YouTube. Αυτό πιθανότατα το γνωρίζουν ήδη οι οπαδοί μας. Μπορώ να πω, πως αυτό είναι κάτι ενθουσιώδες. ”

Ο Κώστας Τσιμίκας αρέσει στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com