Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Hertha θέλει Grujic και περιμένει την απόφαση του Klopp

Η Hertha θέλει Grujic και περιμένει την απόφαση του Klopp

Η Hertha Berlin, σύμφωνα με την Bild, θέλει να έχει τον Marko Grujic στο ρόστερ της για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και περιμένει την οριστική απόφαση του Jürgen Klopp, η οποία αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων της ομάδας στην Αυστρία.

Ο παίκτης κοστολογείται στα £13 εκατομμύρια και αρχικά αποτελούσε το plan b της ομάδας του Βερολίνου για την μεσαία γραμμή, με τον Weston McKennie να είναι ο πρώτος στόχος, αλλά η μεταγραφή του από την Schalke στην Hertha δεν θα ολοκληρωθεί.

Η ομάδα του Bruno Labbadia στρέφεται ξανά στην λύση του Σέρβου, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Γερμανία, αν ο Klopp αποφασίσει πως δεν έχει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Grujic γνωρίζει πως ακόμη και αν μείνει στην Liverpool για την σεζόν 2020-21 δεν θα έχει θέση βασικού, κάτι που μπορεί να του προσφέρει η Hertha, η οποία μετά από δύο δανεισμούς θα ήθελε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Θα προσπαθήσει να πείσει τον Jürgen Klopp πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ και αν δεν καταφέρει, ξέρει πως η Hertha τον περιμένει.

Την σεζόν που μας πέρασε σημείωσε τέσσερα τέρματα σε 29 αγώνες της Bundesliga με την Hertha.

Έρχονται αποφάσεις για Marko Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com