Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Να παίξω όπως στην πρώτη σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα»

Shaqiri: «Να παίξω όπως στην πρώτη σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα»

Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Xherdan Shaqiri μέσω δηλώσεων του στο site της ομάδας, δηλώνοντας μάλιστα πως έχει ως στόχο να κάνει ανάλογες εμφανίσεις με εκείνες που έκανε κατά την σεζόν 2018-19 και να βοηθήσει τους Πρωταθλητές να πετύχουν τους στόχους τους.

Ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς που ξεπέρασε και τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εκείνον την σεζόν που μας έρχεται:

“ Πάντα είσαι εκνευρισμένος όταν δεν παίζεις ή όταν είσαι τραυματίας. Ανυπομονώ όμως για αυτή τη σεζόν και θέλω να προσπαθήσω να βοηθώ συνέχεια την ομάδα. Θέλω να έχω την ευκαιρία να παίξω όπως στην πρώτη σεζόν. ”

“ Ως ομάδα, θέλουμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Όλοι μπορούν να παίζουν και εμείς προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε πολύ δύσκολο για τον προπονητή. ”

“ Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια και τίτλους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. ”

Για τους στόχους της ομάδας και την υπεράσπιση του τίτλου:

“ Όλοι ανυπομονούν να παίξουν ξανά και να υπερασπιστούν την περσινή σεζόν που κάναμε. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε ξανά να καταφέρουμε πολλά πράγματα και να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. ” Είπε ο Shaqiri.

“ Έχουμε όλα τα φόντα, έχουμε μια ομάδα που παραμένει διψασμένη και θέλει να κερδίσει πολλούς τίτλους. ”

“ Φυσικά και στην Premier League είναι πιο δύσκολο σε σχέση με άλλα (πρωταθλήματα). Είχα την τιμή να κατακτήσω δύο τίτλους στην Γερμανία και είμαι περήφανος για αυτό. Πλέον γνωρίζω πολλές χώρες. ”

“ Ήταν απίστευτο που με την Liverpool κερδίσαμε τον τίτλο την περσινή σεζόν, ήταν κάτι διαφορετικό για τους οπαδούς και για εμάς μετά από 30 χρόνια.”

“ Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε και πως αυτό θα είναι δύσκολο. Θέλουν και οι άλλες ομάδες να κερδίσουν. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν. ”

Ο Xherdan Shaqiri δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com