Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία

Ο Klopp για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία

Στην Αυστρία βρίσκεται από το Σάββατο η Liverpool για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, με τον Jürgen Klopp να παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη της νέας σεζόν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Για την επανασύνδεση με τους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο είπε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου. Είμαι περυτρυγυρισμένος από ανθρώπους που μου αρέσουν πραγματικά. ”

“ Είναι σαν να βλέπεις ξανά τους φίλους σου. Είναι ωραίο να επιστρέφεις και να κάνεις αυτό που κάνεις καλά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα είχα τεράστιο πρόβλημα, αν οι διακοπές μας κρατούσαν για μια εβδομάδα ακόμα, αλλά και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. ”

“ Όταν έφυγα από το μέρος των διακοπών μου και έφτασα εδώ, ήταν σαν να βρισκόμουν από πάντα εδώ. Ήταν πανέμορφο και υπέροχο να συναντηθώ ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι απόλυτα χαρούμενος και είναι σαν να επέστρεψα σπίτι, ακόμη και αν δεν είμαστε σπίτι αυτή τη στιγμή. ”

Για την επιλογή της Αυστρίας μετά την επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας στους ταξιδιώτες από την Γαλλία:

“ Δύο ήταν οι χώρες που εξετάζαμε, η Γερμανία και η Αυστρία. Στην Αυστρία έρχονται πολλές ομάδες, έρχονταν πολλές ομάδες στο παρελθόν και αρκετές ομάδες βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή, ίσως όχι από την Αγγλία, αλλά κυρίως από άλλες χώρες. Είναι ένα καλό μέρος. Πρέπει να το πω και να δώσω τα εύσημα στο ξενοδοχείο που βοήθησε να γίνει (να φιλοξενήσει την ομάδα). ”

“ Είμαστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όλα δείχνουν πως είναι τακτοποιημένα. Πριν έρθουμε εμείς, νομίζω πως η Nice ήταν εδώ, οπότε έχουν συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Τους έχουμε ζητήσει πολλά σε μια τέτοια χρονική περίοδο και μέχρι στιγμής μας τα έχουν δώσει όλα. Το χορτάρι είναι καλό, τα δωμάτια είναι καλά, το φαγητό είναι το φαγητό που τρώμε, οπότε όλα είναι όπως πρέπει. ”

Για τις πρώτες προπονήσεις επί Αυστριακού εδάφους:

“ Ποτέ δεν ξεκινάμε με καθαρό τρέξιμο. Τα παιδιά φυσικά δεν έχασαν κατά πολύ την καλή τους κατάσταση. ”

“ Το πλάνο για εκείνους ήταν να ξεκουραστούν πραγματικά για δύο εβδομάδες και μετά να ξεκινήσουμε με δουλειά φυσικής κατάστασης για πέντε μέρες, ώστε να μην χάσουν τίποτα. ”

“ Αυτό σημαίνει πως δεν κάναμε τεστ, δηλαδή τα τεστ αντοχής ή ό,τι άλλο κάνουμε συνήθως. Δεν ήταν απαραίτητο. Δεν είχαμε και χρόνο για αυτό, γιατί πρέπει να παίξουμε σε 13 ημέρες τον πρώτο μας επίσημο αγώνα (Community Shield). ”

“ Οι συνθήκες φυσικά είναι διαφορετικές, το επίπεδο είναι διαφορετικό, οπότε θα έχουμε την μπάλα σχεδόν όλη την ώρα. Θα υπάρχουν όμως και μερικές προπονήσεις με τρέξιμο. ”

Η Liverpool προπονείται στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com