Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Η ιστορία της ομάδας μας εμπνέει να πετύχουμε περισσότερα»

Milner: «Η ιστορία της ομάδας μας εμπνέει να πετύχουμε περισσότερα»

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο James Milner επεκτάθηκε ως προς τους στόχους της Liverpool για τη σεζόν η προετοιμασία της οποίας μόλις ξεκίνησε.

Για την ακρίβεια, ο Millie μίλησε για το σκεπτικό πού διακρίνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, το οποίο έχει να κάνει με την πλήρη έλλειψη εφησυχασμού και τη θέληση να συνεχίσουν να προσθέτουν διακρίσεις στην ιστορία της ομάδας, όπως κάνουν με συνέπεια εδώ και 14 μήνες.

«Νομίζω ότι έχουμε μιλήσει για αυτό τα τελευταία χρόνια», ξεκινάει.

«Έχουμε ακούσει μερικά από τα παιδιά σε συνεντεύξεις να μιλάνε για αυτό, ο προπονητής (επίσης) έχει μιλήσει για αυτό. Είναι φανταστικό να είσαι μέρος αυτής της ομάδας.»

«Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ορισμένα τρόπαια και νομίζω ότι το πρώτο είναι πάντα το δυσκολότερο. Το καταφέραμε αυτό, και έτσι αποκτήσαμε την αυτοπεποίθηση και την πείνα να κερδίσουμε περισσότερα. Θα ήταν σπουδαίο να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.»

«Μπορείς να πεις ‘μόνο ένα κερδισμένο (πρωτάθλημα) μέχρι τώρα’. Οι τελευταίες χρονιές ήταν καλές, όμως θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλα, και είναι αυτό για το οποίο είμαστε πεινασμένοι. Θα συνεχίσουμε να ωθούμε ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής.»

Εν συνεχεία, ο Milner αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας να…κρατήσει απασχολημένο το προσωπικό του Melwood πού ασχολείται με τις αλλαγές στο Champions Wall (τον τοίχο στον οποίο αναγράφονται τα τρόπαια -major trophies- της Liverpool σε κάθε διοργάνωση):

«Αυτό εμπνέεσαι να βελτιώσεις (να αλλάξεις) κάθε φορά πού περπατάς μέσα στο Melwood.»

«Βλέπεις τις απίστευτες ομάδες και τα επιτεύγματα πού έχει πετύχει η ομάδα σε όλα τα χρόνια ιστορίας του club, και προφανώς θέλεις να συνεισφέρεις σε αυτό.»

«Αυτό θέλεις να κάνεις όταν γίνεσαι μέλος αυτού του club. Έχεις υψηλές προσδοκίες και σπουδαία πράγματα να εκπληρώσεις, φορώντας τις φανέλες του club και των θρύλων πού την έχουν φορέσει πριν, οπότε είναι μεγάλες οι προσδοκίες.»

«Οπότε το να δίνεις (τίτλους) είναι εξαιρετικό, και αυτό πού είναι εις γνώσιν όλων είναι ότι δε μπορείς να αναπαυτείς στις δάφνες σου. Αυτό δεν το θέλουμε, και επίσης δεν το περιμένει κανένας από εμάς. Αναμένεσαι να δίνεις κάθε σεζόν, και αυτό υποθέτω ότι είναι το αδίστακτο και στυγνό μέρος του ποδοσφαίρου.»

«Όταν έχεις ήδη σημειώσει επιτυχία, δεν έχεις πολύ καιρό για να το απολαύσεις και να παραμείνεις σε αυτό. Πρέπει να βγεις ξανά μπροστά και να ωθήσει ο καθένας τον εαυτό του να πετύχει ξανά.»

O James Milner στη χθεσινή προπόνηση.
O James Milner στη χθεσινή προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com