Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/8/1993 Γεννιέται ο Oxlade-Chamberlain (vid)

Σαν σήμερα: 15/8/1993 Γεννιέται ο Oxlade-Chamberlain (vid)

O Alex Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει το γκολ του στο Turf Moor την προτελευταία αγωνιστική.

Γεννιέται σαν σήμερα το 1993 ο μέσος της Liverpool, Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Ox γεννήθηκε στο Porthmouth της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Southampton πριν μεταπηδήσει στην Arsenal το 2011, από όπου και τον απέκτησε η Liverpool το καλοκαίρι του 2017 έναντι 38 εκατομμυρίων λιρών.

Από την πρώτη του σεζόν στην ομάδα κατάφερε να γίνει σημαντικός για την ομάδα του Jürgen Klopp, καταφέρνοντας μάλιστα να ξεχωρίσει στις διπλές αναμετρήσεις με την Manchester City για τα προημιτελικά του Uefa Champions League το 2018, πριν υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Roma.

Ο Chambo άφησε πίσω του τον τραυματισμό την σεζόν 2019-20, βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο τραυματίστηκε ξανά πριν την έναρξη της σεζόν 2020-21, κάτι που δεν του επέτρεψε να πάρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής την σεζόν που μας πέρασε.

Με τα Κόκκινα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 105 εμφανίσεις με 14 γκολ και 11 ασίστ, έχοντας κατακτήσει και τέσσερις τίτλους. Το Uefa Champions League, το Uefa Super Cup, το FIFA Club World Cup και την Premier League το 2020.

Δείτε στιγμές του Ox: 

Ο Alex Oxlade-Chamberlain γιορτάζει τα γενέθλια του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com