Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/8/2016: Νίκη στο Emirates με 1η για Mane & Wijnaldum (vid)

Σαν σήμερα: 14/8/2016: Νίκη στο Emirates με 1η για Mane & Wijnaldum (vid)

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool έκαναν σαν σήμερα το 2016 οι Sadio Mane και Gini Wijnaldum με αντίπαλο την Arsenal στο Emirates και μάλιστα ο Σενεγαλέζος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και έδειξε με το καλημέρα την αξία του στους φίλους των Reds.

Ο Sadio Mane αγοράστηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Southampton και από την αρχή ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των Reds, ενώ ο Ο Ολλανδός αποκτήθηκε από την Newcastle, η οποία είχε υποβιβαστεί στην Championship.

Η Liverpool είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό με σκορ 3-4 από το Emirates. Το σκορ στην αναμέτρηση είχαν ανοίξει οι Gunners με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Walcott στο 34′, για να ισοφαρίσει με ένα καταπληκτικό απευθείας φάουλ ο Philippe Coutinho στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Klopp μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 56′ είχε κάνει το 1-3. Πρώτα με τον Adam Lallana στο 49′ και στη συνέχεια με τον Coutinho στο 56′. Στο 63′ ήρθε η σειρά του Sadio Mane να χτιστεί σκόρερ με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, ο οποίος στη συνέχεια πανηγύρισε το πρώτο του γκολ μαζί με τον Jürgen Klopp!

Ένα λεπτό αργότερα, ο μετέπειτα Κόκκινος, Alex Oxlade-Chamberlain μείωσε σε 2-4, για να γράψει ο Chambers το τελικό 3-4 στο 75ο λεπτό.

Τον αγώνα στο Emirates είχαν παρακολουθήσει 60.033 και διαιτητής ήταν ο Michael Oliver.

Τα highlights του αγώνα: 

Διπλό στο Emirates σαν σήμερα για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com