Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool ήρθε σε επαφή με την Bayern για τον Thiago»

«Η Liverpool ήρθε σε επαφή με την Bayern για τον Thiago»

Η πρώτη επαφή ανάμεσα σε Liverpool και Bayern Munich για τον Thiago Alcantara πραγματοποίηθηκε σήμερα, σύμφωνα με την Bild.

Το Γερμανικό μέσο ενημέρωσης μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης πως οι Reds ήρθαν σε επαφή με τους Πρωταθλητές Γερμανίας για την υπόθεση του Ισπανού μέσου, χωρίς όμως να καταθέσουν κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο πρώην παίκτης της Barcelona έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και θέλει να αποχωρήσει από την Γερμανία, ώστε να αγωνιστεί στην Premier League, κάτι που το έχει επιβεβαιωθεί και από τον πρόεδρο και από τον προπονητή των Βαυαρών.

Στην Γερμανία μάλιστα έχουν γράψει πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με την Liverpool για τα επόμενα χρόνια, αλλά οι νικητές της Premier League δεν είχαν έρθει σε επαφή με την Bayern μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με την Bild, ο Michael Edwards ήρθε σήμερα σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Bayern, Hasan Salihamidzic για τον Thiago.

Αν τα όσα λένε οι Γερμανοί ισχύουν, τότε η Liverpool κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Alcantara.

Η Bayern παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή, του οποίο το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τα μέσα του Merseyside, ενώ διαψεύδεται από το Sky Sports και τον ρεπόρτερ του, Kaveh Solhekol ο οποίος έγραψε στο Twitter πως δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία της Liverpool με την Bayern Munich.

Την επαφή των δύο συλλόγων επιβεβαίωσε και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano με tweet του, ενώ πρόσθεσε επίσης πως ο Thiago θέλει να παίξει στην Liverpool, καθώς και πως ο Jürgen Klopp τον θέλει στην ομάδα.

Η ομάδα επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Gini Wijnaldum για την ανανέωση του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον Romano.

Ο Thiago δεν θέλει να μείνει στην Γερμανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com