Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chirivella: «Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μαχητής και νικητής»

Chirivella: «Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μαχητής και νικητής»

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Pedro Chirivella είναι πολύ καλοί φίλοι, και ο Ισπανός έδωσε μία περιγραφή των χαρακτηριστικών του νέου παίκτη της Liverpool.

Σε δηλώσεις του στο site των Reds, ο Pedro μίλησε για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού -με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στη Willem II, καθώς και για την αναμενόμενη μελλοντική προσφορά του στην ομάδα του Klopp.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Pedro:

«Κάναμε πολλή παρέα μετά τις προπονήσεις και θα είναι φίλος μου για μία ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος.»

«Του έστειλα μήνυμα χθες, και το πρώτο πού έκανα ήταν να συγχαρώ αυτόν και την οικογένειά του.»

«Ήξερα ότι περίμενε πολύ καιρό μία τέτοια ευκαιρία και εν τέλει την πήρε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος.»

«Θυμάμαι ότι μεγάλωσε πολύ. Αυτή η χρονιά (στη Willem) ήταν κρίσιμη. Κάναμε παρόμοια σεζόν, ήμασταν και οι δύο δανεικοί από μεγάλα club και παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα για τον Κώστα.»

«Ξέρω ότι όταν ήμουν εκεί, είχαν έρθει από τη Liverpool να παρακολουθήσουν τη Willem II και παρακολουθούσαν και εκείνον επίσης, γιατί ήταν ο παίκτης πού ξεχώριζε από την ομάδα.»

«Την πρώτη βδομάδα προπονήσεων κατάλαβα ότι μπορούσε να φτάσει στην κορυφή. Πολύ, πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ να βγαίνει μπροστά, και έχει μία ξεχωριστή νοοτροπία (mentality)

«Είναι ένας πραγματικός νικητής και δε νοιάζεται ποιος είναι ο αντίπαλος winger, γιατί πάντα θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όταν έχεις μία τέτοια νοοτροπία, είναι ευκολότερο να αποδώσεις.»

«Ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα του είναι ότι είναι νικητής, έχει καλή νοοτροπία και είναι μαχητής. Όσο δυσκολότερο ήταν ένα παιχνίδι, τόσο καλύτερα απέδιδε.»

Τέλος, ο Pedro Chirivella αναφέρθηκε στο πώς ο Κώστας θα ταιριάξει και θα αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά στη Liverpool:

«Έχει παρόμοιες αρετές με τον Robbo.»

«Του αρέσει να βγαίνει μπροστά, όμως αμύνεται πολύ καλά στο ‘ένας με έναν’. Πιστεύω ότι θα αποδειχτεί μία εξαιρετική μεταγραφή για το club.»

«(ο Klopp) Θα είναι πολύ σημαντικός για τον Κώστα, νομίζω ότι θα μάθει πολλά. Είναι νέος ακόμα και μπορεί να βελτιωθεί σε πολλά πράγματα, όπως όλοι, οπότε το αφεντικό θα τον διαχειριστεί τέλεια.»

Pedro Chirivella και Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της WIllem II.
Pedro Chirivella και Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της WIllem II.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com