Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sarr αρέσει στην Liverpool, η Watford τον κοστολογεί στα 40 εκ.

Ο Sarr αρέσει στην Liverpool, η Watford τον κοστολογεί στα 40 εκ.

Η Liverpool πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή με την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα και πλέον στρέφει την προσοχή της στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και όχι μόνο. Ένας παίκτης που αρέσει στην Liverpool είναι ο Ismaila Sarr της Watford, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στον αγώνα του Φεβρουαρίου.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στην ομάδα και οι άνθρωποι της παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του το τελευταίο διάστημα. Το ίδιο κάνουν και οι Wolves και οι Crystal Palace, χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση. Έχουν γίνει μόνο ορισμένες διερευνητικές επαφές προς την πλευρά του παίκτη από Liverpool, Crystal Palace και Wolves.

Η ομάδα του, Watford υποβιβάστηκε στην Championship και δεν θα έλεγε όχι στην πώληση του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα με την Evening Standard τον κοστολογεί στα 40 εκατομμύρια λίρες, διότι πέρυσι τον αγόρασε έναντι 30 εκατομμυρίων από την Rennes και στην Watford θεωρούν πως η αξία του αυξήθηκε μετά τη σεζόν που έκανε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Wolves και Crystal Palace ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του αν αποχωρήσουν οι Adama Traore και Wilfried Zaha αντίστοιχα.

Οι Reds δεν τον προορίζουν για αντικαταστάτη κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά τον βλέπουν ως έναν παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί και να δώσει επιθετικές λύσεις στην ομάδα, καθώς και ανάσες σε Sadio Mane, Mo Salah και Bobby Firmino.

Ο 22χρονος είναι φυσικά θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο Anfield (ή σε όποια άλλη ομάδα του big six) και θα ήθελε να παίξει μαζί με το είδωλο του, Sadio Mane.

Mane και Sarr έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ίδια ποδοσφαιρική Ακαδημία στην Σενεγάλη και ο winger της Watford παρακολουθεί πολύ συχνά clip του Mane, ώστε να μάθει από εκείνον.

Πρόβλημα ίσως αποτελέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις των Hornets. Μπορεί να υποβιβάστηκαν στην Championship, αλλά δεν έχουν την ανάγκη να «ξεπουλήσουν». Πιστεύουν πως ο παίκτης μπορεί να πωληθεί για 40 εκατομμύρια, όσα και ο Richarlison το καλοκαίρι του 2018.

Ο Ismaila Sarr αρέσει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com