Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς κόσμο το Community Shield

Χωρίς κόσμο το Community Shield

Το Community Shield, στο οποίο η Liverpool θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και θα αντιμετωπίσει την Arsenal έχει οριστεί για τις 29 Αυγούστου στο Wembley και τελικά θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε κόσμος σε Αγγλικό γήπεδο ήταν στον αγώνα της Liverpool με την Atletico Madrid τον περασμένο Μάρτιο και η FA θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει στο Community Shield, αλλά πλέον αντιλαμβάνεται και η ίδια πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, λόγω της έξαρσης που σημειώνουν τα κρούσματα κορονοϊού.

Η FA ήθελε να χρησιμοποηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα τεστ για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα με την παρουσία περίπου 20.000 οπαδών, αλλά πλέον αλλάζει τα πλάνα της και θα μεταθέσει για αργότερα μέσα στη σεζόν τις δοκιμές της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η νέα σεζόν της Premier League θα ξεκινήσει κεκλεισμένων των θυρών στις 12 Σεπτεμβρίου και ο κόσμος θα επιστρέψει στις εξέδρες κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, χωρίς να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό, αφού πρώτα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές και να κριθούν επιτυχημένες από την Αγγλική Κυβέρνηση.

Οι Red Fans δεν θα καταφέρουν τελικά να βρεθούν στο φετινό Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com