Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του LeBron James για την συνεργασία Liverpool – Nike

Το μήνυμα του LeBron James για την συνεργασία Liverpool – Nike

Στην οικογένεια της Nike ανήκει εδώ και μερικές ημέρες η Liverpool, στην οποία βρίσκεται ο LeBron James εδώ και 10 χρόνια, ο οποίος διατηρεί και ένα μικρό ποσοστό μετοχών στους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Βασιλιάς του NBA καλωσόρισε τους Reds στην Nike μέσω μηνυμάτων που είχε γράψει στα κουτιά, τα οποία περιλάμβαναν τις εμφανίσεις που έστειλε η Nike σε δημόσια πρόσωπα.

Την καινούρια φανέλα της ομάδας παρέλαβε και ο τρεις φορές πρωταθλητής του Super Bowl, Shannon Shape, με το κουτί να συνοδεύεται από ένα μήνυμα που είχε γράψει ο forward των Los Angeles Lakers.

Ο πρώην παίκτης των Miami Heat και των Cleveland Cavaliers αναλυτικά αναφέρει:

“ Εννέα χρόνια πριν πήγα στο πρώτο μου παιχνίδι στο Anfield. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα όταν περνούσα τις Shankly Gates, την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς. Ήταν μια απίστευτη αδρεναλίνη, μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ στον αθλητισμό. ”

“ Η Liverpool θαυμάζεται σε όλον τον κόσμο και γνωρίζω από το πρώτο χέρι πως είναι οι άνθρωποι της, που κάνουν αυτήν την κοινότητα ξεχωριστή. Η οικογένεια και η κοινότητα τα κάνουν όλα με την καρδιά τους. Όπου και αν βρίσκονται. ”

“ Αυτός είναι ο τρόπος της Liverpool. Είναι οικογένεια. ”

“ Όντας μέλος της οικογένειες της Nike για περισσότερα από 18 χρόνια, γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι αυτό (η συνεργασία με την Liverpool) για όλους εμάς. ”

“ Σήμερα, έχω τη χαρά να σας προσκαλώ να πανηγυρίσουμε ακόμη μια μεγάλη στιγμή. Την συνεργασία της Nike με την Liverpool FC. Είστε οι πρώτοι που λαμβάνετε την φανέλα και αυτό αποτελεί τιμή για την ομάδα και το νέο της αυτό κεφάλαιο. ”

“ Καλώς ορίστε μαζί μου την Liverpool στην οικογένεια της Nike. Με διαφορά την καλύτερη ομάδα που έχει δει ο κόσμος. ”

“ Φορέστε την με υπερηφάνεια! ”

“ LeBron. ”

Διαθέσιμη η νέα φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com