Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: «Χάρηκα πάρα πολύ με το πρωτάθλημα της Liverpool»

Sturridge: «Χάρηκα πάρα πολύ με το πρωτάθλημα της Liverpool»

Ο Daniel Sturridge σε συνέντευξη του με το Sky Sports αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Liverpool την σεζόν που μας πέρασε, τονίζοντας πως γέμισε από χαρά με το μεγάλο επίτευγμα των πρώην συμπαικτών του

Ο άγγλος επιθετικός εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην Premier League, αφού όπως δήλωσε έχει να τελειώσει μια δουλειά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο πρώην Red όταν ρωτήθηκε για τον τίτλο της Liverpool είπε:

“ Είχαν περιμένει πολύ καιρό οι οπαδοί. Όταν βρισκόμουν εγώ στην ομάδα είχαμε τερματίσει δεύτερη δύο φορές, με την Manchester City να μας ξεπερνάει και τις δύο. ”

“ Είμαι σίγουρος πως το συναίσθημα που θα έχουν οι οπαδοί και οι παίκτες θα είναι ότι επιτέλους περάσαμε την γραμμή του τερματισμού και την κερδίσαμε. Σίγουρα θα είναι εκπληκτικό συναίσθημα. ”

“ Ακόμη και για εμένα που έβλεπα τα παιδιά να πανηγυρίζουν, ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτούς.”

“ Σίγουρα θα πρόκειται για ένα εκπληκτικό συναίσθημα για τον Hendo να μπορείς να σηκώσεις το τρόπαιο, ενώ προηγουμένως έχεις βιώσει τον πόνο της ήττας. ” Είπε ο Sturridge.

“ Τα νούμερα τους είναι εκπληκτικά. Έχω αγωνιστεί μαζί τους και έχω δει πως προπονούνται καθημερινά, δουλεύουν πολύ σκληρά εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου και αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να το αναγνωρίσεις. ”

“ Αυτό ισχύει και για πολλά παιδιά που βρίσκοταν μαζί με εμένα στην ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχάσω τον Divock (Origi), ο οποίος παίζει πολύ καλά και δουλεύει ακούραστα, για να πάρει τις ευκαιρίες του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αξίζουν τα εύσημα. ”

O Jordan Henderson σηκώνει ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο!
O Jordan Henderson σηκώνει ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com