Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Έτοιμος να εκπροσωπήσω τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Τσιμίκας: «Έτοιμος να εκπροσωπήσω τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Μετά το χθεσινό…ορεκτικό των πρώτων δηλώσεών του, ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε την πρώτη του κανονική συνέντευξη ως παίκτης της Liverpool.

Το πρώτο μέρος των ερωτήσεων πού του έγιναν από τον δημοσιογράφο του site των Κόκκινων και οι απαντήσεις του παρουσιάζονται παρακάτω:

  • Κώστα, ένα θερμό καλωσόρισμα στη Liverpool Football Club. Πως νιώθεις πού είσαι εδώ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος πού είμαι εδώ. Για μένα, είναι το μεγαλύτερο club στον κόσμο. Είναι τιμή μου πού είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.»

  • Την πρώτη φορά πού άκουσες για το ενδιαφέρον της Liverpool για σένα, ποια ήταν η άμεση αντίδρασή σου;

«Στην αρχή δεν το πίστευα, όμως μετά ήμουν χαρούμενος πού θα ερχόμουν εδώ να παίξω για αυτή την ομάδα.»

  • Τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα από τότε πού έπαιξες το τελευταίο σου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη το βράδυ – μίλησέ μας για τις τελευταίες μέρες και για σήμερα…

«Μετά από αυτό το παιχνίδι (Wolves-Ολυμπιακός) ήμουν έτοιμος να έρθω εδώ και να προετοιμαστώ για αυτή την πρόκληση. Όπως είπα και πριν, είμαι έτοιμος να παίξω για αυτή τη φανέλα.»

  • Πόσα πράγματα ήξερες ήδη για το club; Ήξερες πολλά ως νεαρός, ή πόσα πράγματα έχεις δει τις τελευταίες σεζόν;

«O αδερφός μου είναι οπαδός της Liverpool και με ώθησε να έρθω εδώ και να υπογράψω. Σαν παιδί υποστήριζα τη Liverpool. Για όλη μου την οικογένεια και για τον αδερφό μου, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.»

  • Πώς αντέδρασε ο αδερφός σου όταν του είπες ότι πρόκειται να μετακινηθείς στη Liverpool;

«Νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν πιστεύει ότι είμαι εδώ. Τώρα πού θα δει τις φωτογραφίες θα το πιστέψει και θα είναι πολύ χαρούμενος.»

  • Για όσους οπαδούς της Liverpool ίσως δε σε έχουν δει να παίζεις, περίγραψε τον εαυτό σου σαν παίκτη…

«Παίζω αριστερό μπακ, δίνω τα πάντα κάθε λεπτό για την ομάδα.»

  • Πόσο σημαντική ήταν η τελευταία σεζόν για την ανάπτυξή σου; Έπαιξες 46 παιχνίδια, κέρδισες το πρωτάθλημα και αγωνίστηκες στο Champions League…

«Την περσινή σεζόν παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν οικογένεια. Ήταν η καλύτερη χρονιά για μένα και μετά από αυτή, υπέγραψα εδώ και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για μένα. Τώρα είμαι εδώ, μία νέα πρόκληση και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα.»

  • Πόσο σε προετοίμασε η επιτυχημένη τελευταία σου σεζόν με τον Ολυμπιακό για να έρθεις στη Liverpool; Εντάσσεσαι σε μία ομάδα πού είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου αυτή τη στιγμή – μία ομάδα πού έχει συνηθίσει να κερδίζει…

«Με βοήθησε πολύ, γιατί παίξαμε και εμείς στο Champions League. Έπαιξα επίσης εναντίον αγγλικών ομάδων.»

  • Το γεγονός ότι έπαιξες με τον Ολυμπιακό εναντίον αγγλικών ομάδων την περσινή σεζόν, σε έχει βοηθήσει να πάρεις μία γεύση του τι σε περιμένει;

«Ναι. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το παρακολουθώ στην τηλεόραση και ονειρευόμουν από παιδί να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα.»

  • Το στιλ παιχνιδιού της Liverpool δίνει πολύ έμφαση στα full-backs. Σε ενθουσιάζει αυτό; Είναι κάτι στο οποίο νιώθεις ότι μπορείς να προσαρμοστείς;

«Πιστεύω ότι μπορώ. Με πολλή δουλειά και εστίαση σε αυτό πού κάνω και σε αυτά πού θέλει ο προπονητής, και καθημερινή δουλειά στην προπόνηση, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο.»

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε κι άλλες δηλώσεις, τις οποίες σας παρουσιάζουμε στο αμέσως επόμενο άρθρο.

O Κώστας Τσιμίκας.
O Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com