Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μεταγραφή του Τσιμίκα

Ο Klopp για την μεταγραφή του Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool, με τον Jürgen Klopp να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αμυντικό στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 24χρονος διεθνής αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ως Πρωταθλητής Ελλάδος και μετά από 86 συνολικά εμφανίσεις, για να ενταχθεί στην Liverpool, την οποία υποστήριζε από μικρός, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

“ Παρακολουθούσαμε τον Κώστα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι τώρα μαζί μας. Είναι τα πιο τέλεια νέα που θα μπορούσαμε να έχουμε πριν βρεθούμε ξανά όλοι μαζί. ”

“ Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θέλει να κερδίζει και να συναγωνίζεται, μου αρέσει αυτή η νοοτροπία. Ταιριάζει τέλεια με το mood και την θέληση που έχουμε στα αποδυτήρια μας. ”

“ Έχει ήδη καταφέρει να δείξει σε μια μικρή ηλικία ότι διαθέτει ποδοσφαιρική εμπειρία και τα πήγε καλά σε μια διαφορετική χώρα – έπαιξε μεγάλο μέρος στην επιτυχία του Ολυμπιακού να κερδίσει τον τίτλο αυτή τη σεζόν και στην Ευρωπαϊκή του πορεία. ” Πρόσθεσε ο Klopp

“ Ο Κώστας έχει προσωπική εμπειρία του τι χρειάζεται, για να είσαι επιτυχημένος εντός συνόρων και στο Champions League και έχει φιλοδοξίες, όπως και εμείς. ”

“ Έχει αντιμετωπίσει μερικούς πολύ δύσκολους αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν και τα έχει πάει καλά. Γνωρίζουμε πως θα απολαύσει αυτή την πρόκληση και αυτό είναι τέλειο για εμάς. ”

“ Για αυτόν τον λόγο, είμαστε χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. ”

Ο Κώστας Τσιμίκας επίσημα στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com