Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krawietz: «Ένα βήμα κάθε φορά ήταν η συνταγή της επιτυχίας μας»

Krawietz: «Ένα βήμα κάθε φορά ήταν η συνταγή της επιτυχίας μας»

Για τα βήματα της διαδικασίας μέσω της οποίας η Liverpool κατέληξε στην κατάκτηση του φετινού τίτλου μίλησε ο Peter Krawietz.

O assistant manager του Jurgen Klopp, μιλώντας στο site των Reds, ουσιαστικά τόνισε ότι οι θρίαμβοι των τελευταίων μηνών (με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Premier League) ήταν αποτέλεσμα των σωστών και ρεαλιστικών στόχων πού ετίθεντο στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς, έτσι ώστε βήμα-βήμα οι παίκτες του Γερμανού να είναι κάποια στιγμή σε θέση να παλεύουν για τα μεγάλα τρόπαια.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

«Ειλικρινά, αυτός ήταν ο στόχος από τότε πού ήρθαμε εδώ, και γι’ αυτό προσπαθήσαμε.»

«Λέω ότι προσπαθήσαμε πραγματικά γιατί η επιτυχία και η κατάκτηση τίτλων δεν είναι ποτέ εξασφαλισμένη.»

«Οπότε ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Αυτό πού θέλαμε ήταν να είμαστε επιτυχημένοι, και για μένα η επιτυχία είναι πάντα ζήτημα ορισμού (είναι ζήτημα του τι ορίζει κανείς ως επιτυχία)

«Ακόμα και τις χρονιές πού δε μπορούσαμε να παλέψουμε για τον τίτλο ήμασταν επιτυχημένοι, από την άποψη του τι ήταν εφικτό για μας.»

«Θέσαμε τους σωστούς στόχους και ξεκινήσαμε μία σπουδαία ανάπτυξη, η οποία πλέον μας έχει φέρει στο σημείο να είμαστε σε θέση να παλεύουμε για τρόπαια και να κατακτήσουμε την Premier League.»

«Και αυτό είναι πού κάναμε – το ένα βήμα μετά το άλλο, βαδίζοντας αργά.»

«Γνωρίζοντας τι σημαίνει να δουλεύεις για τη Liverpool FC με αυτή την παράδοση, με αυτή τη μεγάλη συλλογή τροπαίων, οπότε γνωρίζεις τι θέλουν από σένα οι οπαδοί και το club – το να είσαι επιτυχημένος και από άποψη τίτλων επίσης.»

«Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, και αυτό είναι πού έχει δουλέψει αρκετά καλά.»

Εν συνεχεία ο Krawietz αναφέρθηκε πιο εκτεταμένα στο θέμα της σταδιακής προόδου ως συνταγή επίτευξης των στόχων της ομάδας:

«Μικρά βήματα, δε μπορείς να εκβιάσεις τίποτα. Πιστεύω ότι αν δουλέψεις συνειδητά, αν θέσεις τους σωστούς στόχους και τις σωστές στιγμές και δε βιάζεσαι υπερβολικά και…πρέπει να οργανώσεις σωστά τους παίκτες πού έχεις.»

«Βήμα ένα, ξεκινάς να δουλεύεις και να μαθαίνεις, το οποίο ήταν το σημαντικότερο και για μας στην αρχή, το να μάθουμε για αυτό το πρωτάθλημα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και για την ομάδα φυσικά. Μετά ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.»

«Το να δουλεύεις σε αυτό το club με αυτό το όνομα σημαίνει επίσης να πείθεις στη σωστή στιγμή παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα σου.»

«Οπότε ακολουθήσαμε αυτά τα βήματα και δείξαμε υπομονή. Μία υγιής ανάπτυξη, θα έλεγα.»

Peter Krawietz και Jurgen Klopp.
Peter Krawietz και Jurgen Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com