Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από τη σεζόν 17-18 βρισκόταν στα ραντάρ των Reds ο Τσιμίκας

Από τη σεζόν 17-18 βρισκόταν στα ραντάρ των Reds ο Τσιμίκας

Η επίσημη ανακοίνωση του Κώστα Τσιμίκα ως νέου ποδοσφαιριστή της Liverpool είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ έναν παίκτη που παρακολουθούσαν τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Πως και γιατί έγινε αυτό; Λόγω του Pedro Chirivella! Ο νυν παίκτης της Nantes είχε παραχωρηθεί στην Willem II με την μορφή δανεισμού από την Liverpool την σεζόν 2017-18, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ο Έλληνας αμυντικός.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταμάτησαΝ να παρακολουθούν τον Ισπανό μέσο και είχαν κάνει μάλιστα και ταξίδια στην Ολλανδία, για να δουν από κοντά την εξέλιξη του. Ο παίκτης που τους τράβηξε την προσοχή στην ολλανδική ομάδα ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

Έκτοτε οι scouter των Reds δεν σταμάτησαν να τον παρακολουθούν και μετά την σεζόν που πραγματοποίησε (19-20) έκριναν πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να έρθει στο Anfield.

Τον Ιανουάριο είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Napoli, με την μεταγραφή να χαλάει τελικά στο οικονομικό κομμάτι. Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο επίσημο ενδιαφέρον είχε εκφράσει η Leicester από την Αγγλία και η Sevilla από την Ισπανία, αλλά η Liverpool κινήθηκε πιο γρήγορα, εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Νησί και έκλεισε την μεταγραφή.

Θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσιμίκα στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com