Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/8/2012 Αποχωρεί από τους Reds ο Craig Bellamy (vid)

Σαν σήμερα: 10/8/2012 Αποχωρεί από τους Reds ο Craig Bellamy (vid)

Σαν σήμερα αποχωρεί από την Liverpool με προορισμό την Ουαλία και την Cardiff City, ο Ουαλός διεθνής επιθετικός των Reds, Craig Douglas Bellamy.

Την μέρα που αποχωρούσε με ελεύθερη μετεγγραφή, ο Craig Bellamy ολοκλήρωνε τη δεύτερη (και τελευταία) θητεία του στους «κόκκινους», καθώς είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας τη σεζόν 2006-2007. Η δεύτερη αυτή θητεία του είχε αρχίσει ένα χρόνο πριν, το καλοκαίρι του 2011, οπότε και μετεγγράφηκε στη Liverpool από τη Manchester City, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε παίξει στην Cardiff City ως δανεικός από τους «Πολίτες».

Η ουαλική ομάδα ήταν και ο επόμενος προορισμός του αγαπητού στους φιλάθλους των Reds Craig, στην οποία έμεινε μέχρι το 2014, οπότε και ολοκλήρωσε την καριέρα του. Ένα γεγονός της αποχώρησης του ήταν ότι, ο νεοαφιχθείς manager των Κόκκινων Brendan Rodgers, δεν ήθελε να τον αφήσει να αποχωρήσει, πλην όμως σεβάστηκε την επιθυμία του Ουαλού επιθετικού, που ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, κοντά στην οικογένειά του.

Συνολικά και στις 2 θητείες του στους Reds, ο Craig Bellamy συμπλήρωσε 79 εμφανίσεις με την famous Red shirt, σκοράροντας 18 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

Απολαύστε παρακάτω, τα κατορθώματα του συμπαθέστατου Ουαλού επιθετικού με την Κόκκινη φανέλα, την χρονιά 2011/12:

Σαν σήμερα: 10/8/2012 Αποχωρεί από τους Reds ο Craig Bellamy
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com