Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Τσιμίκας προτιμήθηκε από Lloyd Kelly και Reguilon

Ο Τσιμίκας προτιμήθηκε από Lloyd Kelly και Reguilon

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της Liverpool ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος προτιμήθηκε από τους Lloyd Kelly και Sergio Reguilon, όπως έγραψε ο Paul Joyce.

Ο Jamal Lewis ήταν εξ’ αρχής ο πρωταρχικός στόχος των Πρωταθλητών Αγγλίας για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά η ομάδα αναγκάστηκε να στραφεί στις εναλλακτικές, μόλις απορρίφθηκε η επίσημη πρόταση που κατατέθηκε στην Norwich.

Η λίστα των τριών εναλλακτικών περιλάμβανε φυσικά τον Έλληνα αμυντικό, καθώς τους Sergio Reguilon και Lloyd Kelly.

Ο Llyod Kelly αποκτήθηκε πέρυσι από την Bournemouth και οι Reds είχαν προσπαθήσει να τον κάνουν δικό τους και το περσινό καλοκαίρι, ενώ ο Reguilon ανήκει στην Real Madrid και αγωνίστηκε στην Sevilla με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν που μας πέρασε.

Στην ομάδα αποφάσισαν πως ο Τσιμίκας ήταν η καλύτερη λύση εκ των τριών λόγω της ηλικίας του, της εμπειρίας του από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, των στοιχείων που έχει δείξει, ενώ ρόλο έπαιξε και το οικονομικό.

Ο Jürgen Klopp και οι συνεργάτες θεωρούν πως ο διεθνής back μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αμυντικό κορυφαίου επιπέδου και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει, αν δουλέψει σκληρά στο σωστό περιβάλλον, δηλαδή στο Melwood και έπειτα στο Kirkby.

Ο Κώστας Τσιμίκας γίνεται παίκτης της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com