Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Curtis Jones: «Τέλειος ο Klopp»

Curtis Jones: «Τέλειος ο Klopp»

Klopp και Jones μετά το τέλος του αγώνα με την Aston Villa.

Ο Curtis Jones χρχρησιμοποίησε μόνο μία λέξη για να περιγράψει καλύτερα τις ικανότητες του Jürgen Klopp: «Τέλεια».

Το παιδί απ’το Liverpool απόλαυσε μια παρθενική σεζόν στην πρώτη ομάδα του Klopp το 2019-20, κερδίζοντας ένα μετάλλιο της Premier League μετά από έξι εμφανίσεις στην διοργάνωση.

Ως αποτέλεσμα, ο Jones – ο οποίος θα φορέσει το νούμερο 17 για την επερχόμενη καμπάνια – εκτιμά πολύ όλη την πολυτιμη καθοδήγηση, υποστήριξη και κίνητρο που έχει λάβει από το αφεντικό των Reds.

Όταν ρωτήθηκε πόσο μεγάλη τιμή είναι να παίζει υπό τον Klopp, ο 19χρονος είπε στο Liverpoolfc.com: «Έχω μια λέξη και αυτη είναι «τέλεια».

«Είναι τέλειος για κάθε τύπο παίκτη – αμυντικό, μέσο, επιθετικό, τερματοφύλακα, οτιδήποτε – γιατί είναι σαν πατέρας.

«Δεν έχει σημασία αν είσαι αρχηγός, υπαρχηγός, νεαρός παίκτης ή παίκτης που παίζει συνέχεια, είναι κάποιος που έχεις τόσο μεγάλο σεβασμό γι αυτόν.

«Είναι κάποιος που όταν τα πηγαίνεις καλά θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει, αλλά όταν δεν είσαι καλός θα είναι και ο πρώτος που θα σε ενημερώσει σχετικά.

«Είναι κάποιος που, για μένα, με καθοδηγεί καλά. Πάντα με βάζει μέσα στις σωστές στιγμές, όταν ξέρει ότι είναι οι τέλειες συνθήκες για μένα να παίξω. Δεν με έβαλε ποτέ στα δύσκολα, όπου δεν θα μπορούσα να παίξω όπως έπρεπε , ξέρει ποιά παιχνίδια είναι τα σωστά, οπότε είναι τέλειος.

«Από την άλλη πλευρά, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ο χαρακτήρας του είναι κορυφαίος! Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και ελπίζω να περάσω πολλά, πολλά χρόνια μαζί του.»

Ο Curtis Jones ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Premier League 2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com