Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Wilson η Newcastle

Ενδιαφέρεται για Wilson η Newcastle

O Harry Wilson με τη φανέλα της Bournemouth.

Για τον Harry Wilson της Liverpool ενδιαφέρεται η Newcastle, η οποία τον είχε στη λίστα της και το περσινό καλοκαίρι, όταν δηλαδή ο παίκτης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Bournemouth.

Ο Ουαλός πραγματοποίησε μια ικανοποιητική σεζόν με τα Κεράσια, παρά τον υποβιβασμό τους στην Championship και η παραμονή του στην Premier League, είτε με την Liverpool, είτε με άλλη ομάδα θεωρείται δεδομένη.

Ο Steve Bruce θέλει να προσπαθήσει και το φετινό καλοκαίρι να τον φέρει στην Newcastle, παρά την αποτυχημένη περσινή του προσπάθεια. Η πώληση των Magpies δεν ολοκληρώθηκε, κάτι που σημαίνει πως τα διαθέσιμα για μεταγραφές χρήματα είναι περιορισμένα.

Η Nothern Echo, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Newcastle αναφέρει πως ο Jürgen Klopp θέλει να τον δοκιμάσει στη φετινή προετοιμασία, πριν αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ή αν θα τον παραχωρήσει ξανά δανεικό.

Η πώληση, τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι και λόγω κορονοϊού είναι πιο δύσκολη, γιατί οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον πουλήσουν έναντι λίγων εκατομμυρίων λιρών. Το ίδιο ισχύει και με τον Marko Grujic.

Αν οι δύο παίκτες δεν πείσουν ξανά τον Klopp, τότε είναι πιθανότερο να παραχωρηθούν δανεικοί για άλλη μια σεζόν, από το να πωληθούν.

Στην Newcastle ελπίζουν ότι ο Steve Bruce θα καταφέρει να πείσει τον Harry Wilson να συνεχίσει την καριέρα του στο St James’ Park, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Harry Wilson δεν θα μείνει στην Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com