Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Anelka: «Η Liverpool ήταν η τέλεια ομάδα για εμένα»

Anelka: «Η Liverpool ήταν η τέλεια ομάδα για εμένα»

Από χθες είναι διαθέσιμο στο Netflix το ντοκιμαντέρ του Nicolas Anelka, με τίτλο: Anelka: Ο παρεξηγημένος και ο παλαίμαχος επιθετικός μεταξύ άλλων μίλησε για το πέρασμα του από την Liverpool στο δεύτερο μισό της σεζόν 2001/02.

Ο Γάλλος μάλιστα δήλωσε πως η Liverpool ήταν η τέλεια ομάδα για εκείνον:

“ Όλα ήταν τέλεια για εμένα όταν έφτασα στην Liverpool, η πόλη, το πνεύμα. Οι οπαδοί ήταν πολύ χαρούμενοι με εμένα και εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος που βρισκόμουν εκεί. Το Αγγλικό ποδόσφαιρο με έκανε να νιώσω ζωντανός. Ήταν η τέλεια ομάδα για εμένα. Θα μπορούσε να με είχε βοηθήσει να επιστρέψω (στις καλές εμφανίσεις). ”

“ Στο τέλος όμως της σεζόν δεν συνέβη τίποτα. Δεν υπήρξε η ευκαιρία να υπογράψω με την Liverpool. Η δική μου πόρτα ήταν ανοιχτή για την Liverpool. Το έχω πει, ξανά και ξανά πως ήθελα να υπογράψω στην Liverpool. Περίμενα, αλλά τίποτα δεν συνέβη. Οι οπαδοί νόμιζαν ότι εγώ δεν ήθελα να μείνω, αλλά όχι. ”

“ Δεν ήταν αυτό που συνέβη. Πρέπει να γνωρίζουν ότι εγώ το ήθελα πραγματικά (να μείνει στην Liverpool). Για εμένα αυτό ήταν ένα τραγικό γεγονός. Ήταν ένας σύλλογος, στον οποίο νόμιζα πως θα μπορούσα να καταφέρω πολλά και σπουδαία πράγματα. ”

Ο Nicolas Anelka σημείωσε πέντε γκολ με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com