Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε πρώτο πλάνο ο Lewis, στη λίστα ο Τσιμίκας»

«Σε πρώτο πλάνο ο Lewis, στη λίστα ο Τσιμίκας»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Liverpool έχουν ολοκληρωθεί εδώ και δέκα μέρες, με την ομάδα να κάνει σιγά σιγά τα μεταγραφικά της πλάνα, με την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα να αποτελεί προτεραιότητα, ο οποίος θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Andrew Robertson.

Σε πρώτο πλάνο για την συγκεκριμένη θέση, σύμφωνα με την Melissa Reddy, βρίσκεται ο Jamal Lewis της Norwich, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης παραχωρείται με ένα όχι μεγάλο ποσό.

Ο ποδοσφαιριστής εξετάζεται από τον Jürgen Klopp και το τεχνικό επιτελείο και τις επόμενες μέρες οι Reds θα κρίνουν αν θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση στα Καναρίνια, για να τον κάνουν δικό τους.

Ο αμυντικός εκπροσωπείται από το PLG, δηλαδή το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί και τους Alexander-Arnold και Andrew Robertson, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για την ομάδα του Klopp και να της δώσει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο Jamal Lewis την σεζόν που μας πέρασε διακρίθηκε κυρίως για τα επιθετικά του προσόντα και το μόνο σίγουρο, είναι πως μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον. Μπορεί να δώσει λύσεις και στον χώρο του κέντρου, με τον Jürgen Klopp να τον πιστεύει πολύ.

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο για διακοπές, αλλά επέστρεψε στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο, με την μεταγραφή του στην Liverpool ή σε κάποια άλλη ομάδα να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Η Liverpool θα ήθελε να αποκτήσει τον Lewis από την Norwich και να δει τον Yasser Larouci να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από το Anfield στο Carrow Road, εξοικονομώντας έτσι ορισμένα χρήματα.

Η Melissa Reddy αναφέρει επίσης πως στην λίστα των Πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεχώρισε για τις εμφανίσεις του στο Champions League και στο Europa League.

Το πρόβλημα είναι όμως, πως οι Reds θέλουν να διαθέσουν γύρω στα £10 εκατομμύρια για την απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Ολυμπιακό να κοστολογεί πιο ακριβά τον Έλληνα αμυντικό.

Για την ώρα, το φαβορί είναι ο Jamal Lewis, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Ben White (West Brom) και Lloyd Kelly (Bournemouth), συγκεντρώνοντας όμως πιο λίγες πιθανότητες να ντυθούν στα Κόκκινα.

Λίστα τεσσάρων παικτών για την θέση του αριστερού back.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com