Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Sarr η Liverpool»

«Ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Sarr η Liverpool»

Νέα μεταγραφική φήμη ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, η οποία συνδέει την Liverpool με τον Ismaila Sarr της Watford, παίκτη που είχε σκοράρει δύο φορές στο 3-0 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η ιστοσελίδα Harrow Times, που μεταξύ άλλων ασχολείται με το ρεπορτάζ της Watford αναφέρει πως οι Reds έχουν έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι Wolves και Crystal Palace, για να ρωτήσουν αν ο παίκτης παραχωρείται.

Η Watford υποβιβάστηκε στην Championship και ο 22χρονος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Vicarage Road το φετινό καλοκαίρι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ως τον αντικαταστάτη του Xherdan Shaqiri (σε περίπτωση που πωληθεί ο Ελβετός) αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον τους.

Η Wolves και η Crystal Palace ενδέχεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον εξτρέμ, αν πωληθεί είτε ο Adama Traore, είτε ο Wilfried Zaha.

Την περίπτωση του, σύμφωνα με την ίδια πηγή κοιτάζουν ομάδες και από Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία.

Αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Watford και στην Premier League 2019-20 σκόραρε πέντε γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε συνολικά 28 εμφανίσεις, με την καλύτερη του εμφάνιση να έρχεται κόντρα στην Liverpool.

Ο Sarr σκόραρε 5 γκολ στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com