Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «Εξωπραγματικά τα επιτεύγματα μας»

Henry: «Εξωπραγματικά τα επιτεύγματα μας»

Ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John W Henry χαρακτήρισε εξωπραγματικά όσα έχει πετύχει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Για τους τίτλους που έχει κερδίσει η ομάδα είπε:

“ Το γεγονός πως είμαστε πρωταθλητές Αγγλίας, πρωταθλητές Ευρώπης, νικητές του Club World Cup και το Uefa Super Cup, είναι εξωπραγματικά επιτεύγματα από τον σύλλογο και από τους ποδοσφαιριστές. ”

“ Το να είμαι μέλος αυτού, αποτελεί το απόγειο της καριέρας μου και θεωρώ πως το ίδιο ισχύει και για όλους εμάς στην Fenway Sports Group. ”

Έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους οπαδούς:

“ Η Liverpool Football Club είναι οικογένεια και είναι πραγματικά εξωπραγματικό να είσαι μέλος της. ”

“ Θέλω απλά να πω (στους οπαδούς) πως περιμένατε πολύ καιρό για αυτό και τώρα όλοι πρέπει να πανηγυρίσουμε με υπευθυνότητα. ”

“ Κάθε πρωί που ξυπνάω η βασική μου σκέψη είναι ότι επιτέλους το πήραμε στην Αγγλία. Οπότε, αυτή είναι η ευχή μου για εσάς, κάθε μέρα που ξυπνάτε, να σκέφτεστε για όσο μπορείτε, αυτά που έχουμε καταφέρει φέτος στην Ευρώπη και στην Αγγλία. Ελπίζω να νιώσετε όσο περήφανος νιώθω εγώ. ”

Ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα:

“ Στο τεχνικό επιτελείο, στους παίκτες, σε όλους όσους έχετε κάνει τόση δουλειά τα δύο τελευταία χρόνια, θέλω απλά να πω ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας εδώ στην Fenway Sports Group. ” Είπε ο Henry.

“ Ξέρω ότι τα παίρνετε (τα ευχαριστώ) και από τους οπαδούς, δεν ξέρω όμως αν τα παίρνετε αρκετά από εμάς. Εκτιμούμε όλα όσα έχετε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Σας ευχαριστούμε. ”

John W Henry και Jürgen Klopp μετά τη νίκη στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com