Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται οι φήμες για Liverpool και Mandi

Συνεχίζονται οι φήμες για Liverpool και Mandi

Συνεχίζονται και σήμερα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Liverpool να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Aissa Mandi από την Real Betis.

Η σημερινή έκδοση της εφημερίδας Mirror ανέφερε πως η Real Betis παραχωρεί ναι μεν τον ποδοσφαιριστή, αλλά με ένα ποσό κοντά στα £11 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους, αφού αυτή τη στιγμή προσφέρουν £9 εκατομμύρια στον Ισπανικό σύλλογο.

Το δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας, ήρθε να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος του BEIN SPORTS, Hafid Derradji, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι ο αμυντικός βρίσκεται κοντά στους Reds και απομένουν μονάχα ορισμένες λεπτομέρειες, πριν ολοκληρωθεί το deal.

Ο Mandi είναι 28 ετών με καταγωγή από την Αλγερία. Η βασική του θέση είναι στόπερ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Έχει εμπειρία από την θέση του δεξιού και του αριστερού back.

Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την Real Betis, στην οποία και αγωνίζεται από το 2016.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια έγκυρη πηγή, αλλά αν ευσταθούν και ο παίκτης φορέσει την Famous Red Shirt, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Dejan Lovren, ο οποίος συνεχίζει στη Ρωσία.

Ο Mandi έχει συμβόλαιο με την Real Betis μέχρι το 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com