Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θα ήθελα να παίξω για τον Klopp»

Gerrard: «Θα ήθελα να παίξω για τον Klopp»

Τον Jürgen Klopp αποθέωσε ο θρύλος των Reds, Steven Gerrard με δηλώσεις του στην Mirror, αφού τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου και ως έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Stevie G μάλιστα είχε προσκληθεί στο πάρτι τίτλου της Liverpool στο Formby Gold Club, την βραδιά του Chelsea – Manchester City, αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόσκληση αφού δεν ήθελε η ομάδα να μείνει προσκολλημένη στο παρελθόν της.

Για τον Γερμανό coach ο Captain Fantastic είπε:

“ Ο Jürgen Klopp βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ η Liverpool και στους καλύτερους του κόσμου. ”

“ Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός, να νιώθεις ότι σε θέλουν και ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Φανταστείτε να παίζετε για εκείνον. Σχεδόν ζηλεύω τους παίκτες της Liverpool, γιατί όταν βγαίνω από το γραφείο του και πηγαίνω προς τον χώρο προπόνησης, θέλω να παίξω ξανά. ”

“ Θέλω να φορέσω μια φανέλα και να παίξω για εκείνον, να τρέξω για εκείνον και να παίξω σκληρά. Αυτός είναι ο λόγος που οι παίκτες το κάνουν αυτό.”

Για την πρόσκληση που δεν αποδέχθηκε:

“ Με είχαν προσκαλέσει για να είμαι μαζί με τους παίκτες και να καθίσω με εκείνους, αλλά σκέφτηκα πως το σωστό θα ήταν να μείνω με την οικογένεια μου στο σπίτι και να αφήσω τους παίκτες να πανηγυρίσουν και να το απολαύσουν μόνοι τους. ”

Ο Jürgen Klopp κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com