Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Πάντα ήθελα και την PL και το UCL»

Salah: «Πάντα ήθελα και την PL και το UCL»

Οι συνεντεύξεις των παικτών στην ιστοσελίδα της ομάδας συνεχίστηκαν με τον Mohamed Salah αυτή τη φορά να δηλώνει πως πάντα ήθελε να κατακτήσει και την Premier League και το Uefa Champions League, όπως και έκανε μέσα σε έναν χρόνο.

Στο δίλημμα Premier League ή Champions League απάντησε:

“ Πάντα ο κόσμος με ρωτούσε, προτιμάς την Premier League ή το Champions League; Έλεγα πάντα ότι προτιμώ και τα δύο. Πήραμε και τα δύο και αυτό είναι ωραίο. ”

“ Η αίσθηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ωραία και απίστευτη. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έλεγα πως θέλω να κερδίσω την Premier League με τον σύλλογο. Αυτό που βλέπουμε από τους οπαδούς μας και τον κόσμο εδώ είναι απίστευτο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και το απολαμβάνω. ”

Αναφέρθηκε στην περσινή κατάκτηση του Champions League: 

“ Πρώτα από όλα, είναι σπουδαίο να κερδίζεις το Champions League γιατί είναι το Champions League. Τι επίτευγμα ήταν για την ομάδα. ”

“ Χάσαμε την Premier League για έναν βαθμό και αυτό ήταν κάπως απογοητευτικό, αλλά είδατε πόσους βαθμούς πήραμε και πως παίξαμε. Ήμασταν περήφανοι για τους εαυτούς μας. Ήταν όμως κάπως απογοητευτικό γιατί στο τέλος το χάσαμε. Το καλό όμως είναι ότι επιστρέψαμε και το πήραμε. ” Είπε ο Salah.

Αν άλλαξε την αυτοπεποίθηση της ομάδας η νίκη στη Μαδρίτη:

“ Ναι, είμαι σίγουρος για αυτό. Μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. ”

“ Φανταστείτε να είχαμε χάσει για δεύτερη φορά στον τελικό του Champions League και να είχαμε χάσει για έναν βαθμό την Premier League… αυτό σε απογοητεύει. Τελικά όμως μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. ”

Πρωταθλητής με την Liverpool ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com