Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει από την Liverpool ο Peter Moore

Φεύγει από την Liverpool ο Peter Moore

Οι δρόμοι της Liverpool και του Peter Moore θα χωρίσουν στα τέλη του επόμενου μήνα μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία τριών ετών και νέος CEO του συλλόγου θα γίνει ο Billy Hogan, ο οποίος θα δει τον ρόλο του στην ομάδα να αναβαθμίζεται.

Ο Peter Moore είχε αφήσει το Ηνωμένο Βασίλειο το 1981 για τις Η.Π.Α. δούλεψε στις Sega, Reebok, Microsoft και EA και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017, για τον ρόλο του CEO στην Liverpool.

Από τον Σεπτέμβριο θα εγκατασταθεί ξανά στις Η.Π.Α.

Η FSG αποχαιρέτησε τον Peter Moore και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο:

“ Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Peter για τη συμβολή του και την δουλειά του στον σύλλογο τις τελευταίες τρεις σεζόν. Έχει ενισχύσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του συλλόγου μέσω της ηγεσίας του και του είμαστε ευγνώμονες για το πάθος, την αφοσίωση και την υποστήριξή του. Ευχόμαστε σε αυτόν, τη σύζυγό του Debbie και την οικογένεια τους κάθε επιτυχία για το μέλλον καθώς επιστρέφουν στις ΗΠΑ και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν για να μας επισκεφθούν για να δουν μερικά παιχνίδια στο Anfield. ”

Ο Peter Moore με τη σειρά του δήλωσε:

“ Μου άρεσε κάθε λεπτό της δουλειάς εδώ στη Liverpool και αισθάνομαι ευγνώμων που έχω προωθήσει τον σύλλογο στις αστικές, εμπορικές και κοινοτικές επιχειρήσεις του τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στους John (Henry), Tom (Werner) και Mike (Gordon) που μου έδωσαν την ευκαιρία να ηγηθώ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Liverpool. ”

“ Είχα τη μεγάλη χαρά να συνεργαστώ με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα ηγετών, μια ομάδα αφοσιωμένων συναδέλφων που εργάζονται ακούραστα για τον σύλλογο · πρώην παίκτες επιχειρηματικοί, κοινοτικοί και πολιτικοί εταίροι και χορηγοί · απίστευτοι οπαδοί σε όλο τον κόσμο και τόσα πολλά άλλα άτομα που έχω γνωρίσει μέσω του ρόλου μου ως CEO. Είμαι ευγνώμων σε τόσα πολλά άτομα που γνώρισα σε αυτό το φανταστικό ταξίδι στο Liverpool. ”

“ Σκέφτομαι ότι έχουμε κερδίσει το UEFA Champions League, το FIFA Club World Cup και τώρα ο τίτλος της Premier League κατά τη διάρκεια της περιόδου μου εδώ είναι πολύ πέρα από τα όνειρά μου. Ήταν ένα εκπληκτικό επίτευγμα από τον διευθυντή, τους παίκτες και το προσωπικό. Η ομάδα αξίζει πλήρως τις επιδοκιμασίες και την αναγνώριση – και τις αναμνήσεις που θα τις λατρεύω για πάντα. ”

“ Επέστρεψα στο Liverpool το 2017 έχοντας μείνει στις ΗΠΑ για πάνω από 30 χρόνια και ήταν μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία. Η σύζυγός μου και εγώ παντρευτήκαμε εδώ πριν από δύο χρόνια και επιστρέφουμε στις ΗΠΑ στις οικογένειές μας με ανάμεικτα συναισθήματα. Ενθουσιασμένος και ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε με τις οικογένειές μας και τα μεγάλα παιδιά στις ΗΠΑ, συναισθηματικά για το να φύγουμε από το Liverpool, στο οποίο αγαπήσαμε κάθε λεπτό της ευκαιρίας να κάνουμε τη διαφορά και να αφήσουμε το σημάδι μας στην ιστορία αυτής της μεγάλης πόλης και του συλλόγου. ”

Την θέση του θα καλύψει ο μέχρι πρότινος, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής εμπορικού τομέα, Billy Hogan. Έχει εμπειρία 16 χρόνων στον χώρο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων και θα είναι ο νέος CEO της Liverpool από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Billy Hogan θα συνεχίσει να δουλεύει από τα γραφεία του συλλόγου σε Λονδίνο και Liverpool, ενώ θα έχει πλέον μια ισχυρή ομάδα συνεργατών στο πλευρό του.

Ο Peter Moore.
Ο Peter Moore αποχωρεί από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com