Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Curtis Jones: «Τεράστιας σημασίας το βραβείο»

Curtis Jones: «Τεράστιας σημασίας το βραβείο»

Ο Curtis Jones ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League για την σεζόν 2019-20 και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε πως η συγκεκριμένη διάκριση έχει τεράστια σημασία για εκείνον.

Μετά την παραλαβή του βραβείο του δήλωσε:

“ Για εμένα είναι τεράστιας σημασίας. Απόλαυσα μια σπουδαία σεζόν με την πρώτη ομάδα, οπότε κάθε φορά που αγωνίστηκα με την U23 προσπάθησα να δίνω πάντα το 100%. ”

“ Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τεχνικό επιτελείο της Under 23, στον Neil Critchley, στον Tim Jenkins και στον Bary Lewtas της U19. ”

“ Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και να τους δώσω τα εύσημα. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Για την απονομή της προηγούμενης Τετάρτης στο Kop:

“ Θα θέλαμε να είχαμε τους οπαδούς μας εκεί μαζί μας, γιατί η υποστήριξη τους μας επιτρέπει να συνεχίζουμε, αλλά νομίζω πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το σωστό είναι να υπακούμε τους κανόνες για τους οπαδούς και τους εαυτούς μας, για να μείνουμε όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Ήταν όμως απίστευτο! Το πως νιώθω δεν περιγράφεται με λέξεις! ”

Αν μπορεί να πιστέψει όλα όσα του συνέβησαν την σεζόν 2019-20:

“ Μπορώ και δεν μπορώ. Νομίζω πως όλοι ξέρετε πως είμαι ως άνθρωπος και είμαι ταπεινός εκτός του αγωνιστικού χώρου, αλλά στον τομέα του ποδοσφαίρου είμαι ικανός να κάνω καλά πράγματα.”

“ Πάντα μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, για να παίξω, να τα δώσω όλα και να δείξω ότι είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι ένα αισιόδοξο παιδί και είμαι έτοιμος για οτιδήποτε και αν ακολουθήσει, οπότε ήμουν προετοιμασμένος. ”

Curtis Jones, Harvey Elliott και Neco Williams με τα μετάλλια τους και την κούπα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com