Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει ξανά δανεικό τον Brewster η Swansea

Θέλει ξανά δανεικό τον Brewster η Swansea

Να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Rhian Brewster και την επόμενη σεζόν θέλει η Swansea, ξανά με την μορφή δανεισμού, έχοντας μείνει ευχαριστημένη με τις επιδόσεις την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο νεαρός striker υπέγραψε στην Ουαλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού για το δεύτερο μισό της σεζόν και πρόλαβε να σκοράρει 11 γκολ σε 22 αγώνες, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό των play off ανόδου της Championship, στον οποίο και ηττήθηκε από την Brentford.

Για τον περίπτωση του 20χρονου επιθετικού μίλησε ο προπονητής της Swansea, Steve Cooper:

“ Δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Rhian. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος, απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και τον τρόπο, με τον οποίο παίζουμε. ”

“ Σίγουρα ευδοκιμεί λόγω της πίστης που του έχουμε δείξει. Αν η Liverpool αποφασίσει να τον δανείσει ξανά, θα θέλαμε να προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. ”

“ Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Liverpool και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού. Ήταν θετικοί στις συζητήσεις, αλλά στην τελική εκείνοι θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. ” Είπε ο Cooper στο BBC.

“ Πιστεύω πως η Liverpool έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από το πόσο παραγωγικός ήταν ο δανεισμός για τον Rhian και για την Liverpool. ”

“ Ισχύει το ίδιο και για εμάς. Όλοι στην ομάδα έχουν ευνοηθεί από την παρουσία του. Και εκείνος και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος. ”

“ Ξέρω πως ήδη έχει αγαπηθεί από τους οπαδούς μας και αυτό είναι αμοιβαίο. Αρέσει πάρα πολύ στον σύλλογο μας. Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά και ένα πολύ καλό παιδί. ”

Δεν σταμάτησε να σκοράρει στην Championship ο Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com