Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Στην Liverpool νιώσαμε μέλη της οικογένειας από την αρχή»

Alisson: «Στην Liverpool νιώσαμε μέλη της οικογένειας από την αρχή»

Ο Alisson Becker προφανώς δεν σκέφτεται να φύγει από τη Liverpool σύντομα, με τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου να βοηθά τώρα τον σύλλογο να ανεβεί στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή του Alisson από την AS Roma το 2018 ήταν μετασχηματιστική. κόστισε τους Reds 65 εκατομμύρια λίρες, αλλά ο Βραζιλιάνος τις έχει ήδη ξεπληρώσει.

Οι επιδόσεις του κάτω απ’τα δοκάρια τον έχουν παγιώσει ως έναν από τους καλύτερους στόπερ στην ιστορία του συλλόγου και τώρα στέκεται ως πρωταθλητής της Premier League, μαζί με τις επιτυχίες του στο Champions League, στο Club World Cup και στο UEFA Super Cup.

Η Liverpool προσπαθεί να επιβραβεύσει το Νο 1 της ομάδας με ένα νέο συμβόλαιο στο εγγύς μέλλον, και υπάρχει κάθε ένδειξη ότι θα βρίσκεται στο Anfield για πολύ καιρό ακόμα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, ο Alisson μίλησε για την αγάπη του για τον σύλλογο και τους οπαδούς του, που έκαναν τον ίδιο και την οικογένειά του να νιώσει σαν στο σπίτι του.

“Αυτή τη στιγμή σημαίνει τα πάντα”, είπε ο τερματοφύλακας.

“Το μεγαλύτερο μέρος των επιτευγμάτων μου στο ποδόσφαιρο πέτυχα για αυτόν τον σύλλογο, μέσω αυτού του συλλόγου, προσωπικά και για τους συμπαίκτες μου, οπότε αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. ”

“Αφού φτάσαμε εδώ, θα μπορούσαμε να αισθανθούμε ότι είναι ένας διαφορετικός σύλλογος, ένας σύλλογος που σε φέρεται ως οικογένεια και μπορεί να σου δώσει όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να παίξεις ποδόσφαιρο, για να παραμείνεις εστιασμένος στο παιχνίδι. ”

“Λοιπόν, είμαστε άνετοι εδώ. Μας αρέσει να είμαστε εδώ. Αγαπάμε επίσης τη ζεστασιά που λαμβάνουμε από τους οπαδούς, είναι επίσης μέλη αυτής της οικογένειας. ”

Οι Reds ήξεραν ότι θα έπρεπε να ξοδέψουν πολλά για να επιλύσουν τελικά τα προβλήματά τους στο τέρμα και η επένδυσή τους πριν από δύο χρόνια αποδίδει, με τον Kepa Arrizabalaga να πηγαίνει στην Chelsea για 71,6 εκατομμύρια λίρες το ίδιο καλοκαίρι, σπάζοντας το σύντομο ρεκόρ του Alisson ως ο ακριβότερος τερματοφύλακας στον κόσμο, να μην παίζει και τόσο καλά στην Premier League.

Σε αντίθεση με τον Kepa, η πρώτη επιλογή των Reds έχει την ποιότητα και τη νοοτροπία να λάμπει στη μεγάλη σκηνή, και ενώ αναγνωρίζει ότι έχει αναπτυχθεί πολύ στο Merseyside, εξήγησε πώς η φιλοδοξία του ως «καλύτερος στον κόσμο» ήταν εκεί από πολύ καιρό.

«Προφανώς ωρίμασα πολύ εδώ με αυτό το σύλλογο, σου προσφέρει την δυνατότητα να κερδίσεις πολλά τρόπαια και να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να είσαι», συνέχισε.

«Πρέπει να κερδίσεις τα μεγάλα τρόπαια, τις μεγάλες διοργανώσεις – όπως το Champions League και την Premier League. ”

“ Λοιπόν, αυτό ήταν κάτι που άλλαξε ερχόμενος εδώ στη Liverpool, αλλά η νοοτροπία μου ήταν πάντα η καλύτερη. Λαμβάνοντας τα τρόπαια ή όχι, εργάζομαι πάντα για να είμαι ο καλύτερος. ” Ολοκλήρωσε ο Alisson.

Σε ηλικία μόλις 27 χρονών, ο Alisson μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται πέρα ​​από το σημερινό του επίπεδο, και ότι οραματίζεται να το κάνει στη Liverpool είναι ένα υπέροχο σημάδι – με τις καλές στιγμές να συνεχίζονται.

Οι Βραζιλιάνοι με το τρόπαιο της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com