Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αντίο του Lovren στην Liverpool

Το αντίο του Lovren στην Liverpool

Ο Dejan Lovren ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι την μεταγραφή του στην Zenit Αγίας Πετρούπολης και αποχαιρέτησε την Liverpool, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, μέσω του Instagram.

Ο Dejan έγραψε στο προσωπικό του Instagram:

“ Το ποδόσφαιρο σημαίνει τα πάντα για εμένα και προσπάθησα κατά την παρουσία μου στην Liverpool να είμαι όσο καλύτερος μπορούσα. Ήταν τιμή μου που έπαιξα σε αυτόν τον καταπληκτικό σύλλογο και συνάμα ευθύνη. Ήταν τιμή μου να φοράω αυτό το σήμα. ”

“ Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν μια τρελή διαδρομή. Τα έχουμε περάσει όλα καθώς η σχέση μας εξελισσόταν και περνούσε από έντονα συναισθήματα. Στην τελική, η αισιοδοξία, η θέληση, η σύμπνοια και η σκληρή δουλειά μας έφεραν στην κορυφή του εγχώριου και του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. ”

“ Πριν περάσω για πρώτη φορά τις πόρτες του Melwood, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα τα δώσω όλα, έτσι ώστε να βεβαιωθώ πως μια μέρα θα κοιτάζω πίσω με ευχαρίστηση και γνωρίζοντας πως τα έχω δώσει όλα για τον σύλλογο που άνοιξε τις πόρτες του για εμένα. Σήμερα είναι η μέρα να πω αντίο στην Liverpool. ” Έγραψε ο Lovren.

“ Αν και δεν είμαι πλέον μέλος της ομάδας, δεν θέλω αυτό να είναι το τέλος της σχέσης μας. Έχουμε γράψει ιστορία μαζί και αυτές οι αναμνήσεις θα κρατήσουν για πάντα. ”

“ Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς την δύναμη που κάνει τον σύλλογο αυτόν που είναι. Οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και συγκεκριμένα, τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πάντα υπήρξε εκπληκτικός ανταγωνισμός στο προπονητικό κέντρο και καταπληκτική υποστήριξη εκτός αυτού. Πάντα θα είμαι εδώ για εσάς. ”

“ Τον προπονητή, κύριο Klopp, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που εισήγαγε και ανέπτυξε την πίστη σε εμένα και στην ομάδα. Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες και την έμπνευση που μου έδωσες. Το προπονητικό επιτελείο που μας έκανε αυτούς που είμαστε. ”

“ Το προσωπικό πίσω από τις κάμερες που κάνει την ομάδα να λειτουργεί, το σπίτι μας δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα και για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρετε ποιοι είστε. ”

“ Τους οπαδούς. Υπήρξε αρκετή αγάπη και κριτική και σέβομαι κάθε έναν από εσάς. Αυτό που ήθελα πάντα να κάνω είναι να κερδίζω, να κερδίζω και το κάναμε! Την πόλη του Liverpool, ευχαριστώ που με είχατε εδώ και την οικογένεια μου. Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. ”

“ Τι άλλο μπορώ να πω. Θα μου λείψει το πνεύμα του συλλόγου, της πόλης και των ανθρώπων. Θα σας δω φίλοι μου και σας εύχομαι τα καλύτερα. ”

Ο Dejan Lovren υπέγραψε στην Zenit.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com