Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θρύλος της Liverpool ο Lovren»

Klopp: «Θρύλος της Liverpool ο Lovren»

Ο Dejan Lovren ανήκει και επίσημα στην Zenit Αγίας Πετρούπολης εδώ και λίγη ώρα, με τον Jürgen Klopp να τον αποχαιρετά όπως του αρμόζει, χαρακτηρίζοντας τον ως θρύλο της Liverpool.

Ο Klopp δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας μετά την πώληση του Κροάτη:

“ Άλλος ένας θρύλος της Liverpool φεύγει από τον σύλλογο. Ήταν πάρα, πάρα πολύ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας από την πρώτη ημέρα που ήρθα. ”

“ Θυμάμαι όταν αντιμετωπίσαμε την Dortmund σε φιλικό προετοιμασίας και ο Dejan σκόραρε μια κεφαλιά με εκπληκτική δύναμη. Αυτή ήταν η εικόνα που είχα στο μυαλό μου, όταν ήρθα εδώ για τους αμυντικούς που είχαμε στην ομάδα. ”

“ Έκανε μερικά σούπερ παιχνίδια και σκόραρε ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της ιστορίας μας στο 4-3 με την Borussia Dortmund. Ήταν μια πραγματικά μια υπέροχη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχει κάνει τόσα πολλά καλά παιχνίδια. Ναι, νομίζω πως δεν του αρέσει το παιχνίδι με την Tottenham (4-1) όταν τον κάναμε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου και μέρος της εξέλιξης. Πάντα επέστρεφε. ”

“ Όταν ήταν έτοιμος, ήταν πολύ, πολύ, πολύ συχνά στην ενδεκάδα. Ένας σπουδαίος παίκτης και ένας σπουδαίος άνθρωπος. ”

“ Χθες αναρωτηθήκαμε: Ποιος θα είναι τώρα ο καλύτερος φίλος του Mo; Γιατί ήταν πραγματικοί κολλητοί. Ήταν πολύ κοντά και θα μας λείψει. ”

“ Αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι και τώρα πηγαίνει στην Ρωσία, αλλά μπορεί να γυρίσει πίσω ανά πάσα στιγμή. Πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος πίσω γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. ”

Αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν του:

“ Στο πρώτο μισό της σεζόν μέχρι τραυματιστεί ήταν στην ομάδα και ένα σούπερ παιχνίδια. Εντελώς σούπερ. ”

“ Ήταν πολύ καλός και μια μηχανή στον αέρα. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε την Zenit τώρα. ”

“ Του εύχομαι τα καλύτερα. ”

Κάτοικος Ρωσίας πλέον ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com