Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Ozan Kabak η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Ozan Kabak η Liverpool»

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να ακούσουμε μια νέα μεταγραφική φήμη, πέρα από εκείνη του Thiago Alcantara. Η πλέον πρόσφατη μεταγραφική φήμη λοιπόν ακούει στο όνομα Ozan Kabak και πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Schalke.

Η φήμη ξεκίνησε από τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης χθες, για να επιβεβαιώσει σήμερα ο Christian Falk της Bild πως υπάρχει ενδιαφέρον των Πρωταθλητών για τον Τούρκο αμυντικό.

Επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος είχαμε όμως και από Αγγλική πηγή και συγκεκριμένα από τον Ed Aarons του Guardian, ο οποίος έγραψε πως υπάρχει ναι μεν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής.

Ο Kabak είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου 2000 στην Τουρκία και την φετινή σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Schalke, η οποία τον αγόρασε το περσινό καλοκαίρι από την Stuttgart έναντι €15 εκατομμύριων.

Η Stuttgart τον είχε αποκτήσει με μεταγραφή έναντι €11 εκατομμύριων από την Galatasaray τον Ιανουάριο του 2019 και σήμερα κοστολογείται περίπου στα €40 εκατομμύρια από την ομάδα του.

Στην φετινή Bundesliga αγωνίστηκε συνολικά 1774 λεπτά και σημείωσε 3 τέρματα, μοίρασε μια ασίστ και αντίκρισε τρεις φορές την κίτρινη κάρτα με την Schalke, η οποία τερμάτισε στην 12η θέση με 39 βαθμούς, όντας απογοητευτική μετά το lockdown.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Τούρκος αμυντικός (ή όποιος άλλος κεντρικός αμυντικός αποκτηθεί) θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Dejan Lovren, ο οποίος ταξιδεύει στην Ρωσία για λογαριασμό της Zenit.

Ο Ozan Kabak αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την Schalke.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com