Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Η δίψα που έχουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα τρόπαια»

Salah: «Η δίψα που έχουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα τρόπαια»

Η Liverpool πήρε στα χέρια της το τρόπαιο της Premier League την Τετάρτη και τώρα στοχεύει να κερδίσει νέους τίτλους, κάτι που μπορεί να το καταφέρει σύμφωνα με τον Mohamed Salah.

Ο Αιγύπτιος μίλησε στο BBC για το πρωτάθλημα και για το μέλλον της ομάδας:

“ Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα να κερδίζεις την Premier League για αυτόν τον σύλλογο μετά από 30 χρόνια. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να διατηρήσουμε την δίψα που έχουμε και στην επόμενη σεζόν, γιατί η νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Οι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν και να κερδίσουν τίτλους. ”

“ Νομίζω πως η επόμενη σεζόν, όπως βλέπω μέχρι τώρα δεδομένα, θα είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη από την τρέχουσα γιατί η δίψα που έχεις να κερδίσεις κάτι -κερδίσαμε το Champions League, κερδίσαμε την Premier League- και το κερδίσεις, αυτή η δίψα σου φεύγει. ”

“ Οπότε τώρα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο που θα μας οδηγεί και θα μας διατηρήσει αυτή τη δίψα για την επόμενη σεζόν και για τις επόμενες. ”

“ Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Premier League δύο ή τρεις φορές. Θεωρώ πως αν κρατήσουμε αυτή τη δίψα και αν παλέψουμε με ό,τι έχουμε, θα είμαστε εντάξει την επόμενη σεζόν. Θα είναι πιθανό (η κατάκτηση της Premier League). ”

“ Κάθε χρόνο πρέπει να βελτιωνόμαστε και αυτό νιώθει πως κάνει η ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που κερδίσαμε την Premier League με 7 παιχνίδια να απομένουν. ” Είπε ο Salah.

Πως αντέδρασε η χώρα του στην κατάκτηση του τίτλου:

“ Ήταν όμορφα. Ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος που κέρδισα την Premier League και ειδικά με την Liverpool. ”

“ Όπως γνωρίζετε, η Liverpool είναι πολύ, πολύ μεγάλη στην Μέση Ανατολή και γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Οι άνθρωποι εκεί παρακολουθούν τους αγώνες και υποστηρίζουν σαν τρελοί την ομάδα. ”

“ Είμαι πολύ περήφανος για αυτό, είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος με στηρίζει και στην στηρίζει συνεχώς και τον σύλλογο. ”

Salah, Lovren και Shaqiri με το τρόπαιο της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com