Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ‘εξήγηση’ του Lampard για τον καυγά του με τον πάγκο της Liverpool (vid)

Η ‘εξήγηση’ του Lampard για τον καυγά του με τον πάγκο της Liverpool (vid)

Σε πιο χαμηλούς τόνους σε σχέση με το βράδυ της Τετάρτης, ο Frank Lampard αναφέρθηκε στη λεκτική του αντιπαράθεση με τον πάγκο της Liverpool.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής της Chelsea καυγάδισε με τον Pep Lijnders, θεωρώντας ότι ο βοηθός του Klopp και γενικότερα ο πάγκος των Reds έβγαζε μία αλαζονεία λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το Sky Sports μάλιστα δημοσίευσε και ένα video στο οποίο ο Lampard δείχνει φανερά εκνευρισμένος με τον καταλογισμό του φάουλ από το οποίο προέκυψε το γκολ του Alexander-Arnold, ενώ ξεστομίζει και κάποιες βρισιές.

Για το εν λόγω σκηνικό λοιπόν είπε τα εξής, στη συνέντευξή τύπου του ενόψει του καθοριστικού αγώνα των μπλε του Λονδίνου με τη Wolves:

«Είδα το video και προφανώς ήμουν εκεί. Μετανιώνω για το λεξιλόγιο πού χρησιμοποίησα, το μετανιώνω γιατί ξέρω ότι αυτά τα πράγματα αναπαράγονται πολύ στα social media.»

«Έχω δύο μικρές κόρες πού ασχολούνται με τα social media, οπότε μετανιώνω, όμως δε μετανιώνω πού υπερασπίστηκα με πάθος την ομάδα μου. Θα μπορούσα ίσως να το είχα χειριστεί σχετικά διαφορετικά ώστε να μην εκφραστώ με αυτό το λεξιλόγιο.»

Στη συνέχεια διευκρίνισε τι ήταν αυτό πού τον οδήγησε στο να βρίσει, και δεν είχε να κάνει με τους πανηγυρισμούς του staff της Liverpool:

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με αυτό, γιατί κάποια από τα ρεπορτάζ πού έχω διαβάσει λένε ότι εκνευρίστηκα με τους πανηγυρισμούς της Liverpool, όμως δεν είχε σχέση με αυτό. Η Liverpool πρέπει να πανηγυρίσει όσο θέλει με τη σεζόν πού έκανε.»

«Θα μπορούσα να πιω μία μπύρα με τον Jurgen Klopp μετά το παιχνίδι και να κάνω μία πρόποση για τις εμφανίσεις πού έχουν κάνει τη φετινή σεζόν, όμως κάποια πράγματα στον πάγκο τους δε μου άρεσαν – όχι από τον Jurgen Klopp, αλλά από ανθρώπους πίσω από τον πάγκο- και ένιωσα ότι ξεπέρασαν τα όρια.»

«Αυτό είναι πού με αναστάτωσε, όμως έχει περάσει πλέον. Τα συναισθήματα είναι έντονα ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και οπαδούς σε αυτό το παιχνίδι. Μετανιώνω για το λεξιλόγιο και προχωράμε.»

Ο Klopp απάντησε στον Lampard.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com