Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Henderson, Lovren, επόμενη σεζόν και Lampard

Ο Klopp για Henderson, Lovren, επόμενη σεζόν και Lampard

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην τελευταία συνέντευξη τύπου της σεζόν ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Newcastle και αναφέρθηκε στο βραβείο του Jordan Henderson, στην αποχώρηση του Lovren, στο VAR, στην επόμενη σεζόν και απάντησε στον Frank Lampard.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Γερμανό αφορούσε φυσικά το βραβείο που κέρδισε ο Jordan Henderson:

“ Ανθεκτικότητα του τον έκανε τον παίκτη που είναι σήμερα. Η ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές είναι τι σε κάνει καλό παίκτη; Το ταλέντο ή η στάση; Ο Hendo είναι ο τέλειος συνδυασμός ένας εξαιρετικός παίκτης έτοιμος να πολεμήσει καθημερινά στο υψηλότερο επίπεδο. Το άξιζε απόλυτα. ”

“ Αν είσαι ένα παιδί που έχεις πολεμήσει για να φτάσεις στην κορυφή, τότε το αξίζεις. Όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. ”

Για την αποχώρηση του Lovren:

“ Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω. Αν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια πιθανή μεταγραφή, τότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε και για αντικαταστάτη. Δεν έχουμε τίποτα μέχρι στιγμής. ”

Για την πρώτη σεζόν του VAR:

“ Ουάου! Όταν έμαθα πως έρχεται, νόμιζα πως θα ήταν έξυπνο να περιμένουμε στην Αγγλία. Δεν είμαι όμως συνολικά χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει. ”

“ Είναι η διαδικασία που δεν δουλεύει. Δεν μου αρέσει η φράση: «σαφές και προφανές λάθος» ”

“ Δεν καταλαβαίνω πότε παρεμβαίνει το VAR και πότε όχι. Μπορώ να πω, πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Αν το VAR πάρει μια απόφαση, φαίνεται σαν να ακυρώνει τον διαιτητή, αλλά θα πρέπει να το έχουν στο νου τους. Είναι μια δύσκολη δουλειά και την σέβομαι, αλλά κάποιος στο στούντιο πρέπει να την κάνει καλύτερα και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. ”

Μίλησε ξανά για τον Henderson:

“ Ο Henderson είναι πολύ επικριτικός με τον εαυτό του και φιλόδοξος. Βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν, όταν αρχηγός σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Αυτό τον έχει κάνει το τόσο υπέροχο άτομο που είναι σήμερα. Με βοήθησε από την πρώτη μέρα και το σημερινό ήταν ένα ξεχωριστό επίτευγμα. ”

“ Θα ήταν και η δική μου επιλογή για το βραβείο. Στην ομάδα μου υπάρχουν πολλοί παίκτες που έκαναν εξαιρετική σεζόν, αλλά εκείνος ήταν ηγέτης και σταθερός καθόλη τη διάρκεια της. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τα πλάνα του μετά τον αγώνα της Κυριακής:

“ Θα ξεφύγω όσο το δυνατόν γίνεται. Η πρόκληση της επόμενης σεζόν μας περιμένει. Η σεζόν έχει τελειώσει, αλλά η κατάσταση παραμένει. Ο COVID συνεχίζει να έχει επιρροή και τώρα τα πλάνα μας πρέπει να είναι ευέλικτα. Πριν από μερικούς μήνες μας απασχολούσε αν θα ξεκινήσουμε ξανά. ”

“ Όλοι θα ξεφύγουμε για μερικές μέρες, αλλά τα πλάνα της επόμενης σεζόν είναι ήδη πολλά. Μας περιμένει μια πολύ έντονη σεζόν. Θα πρέπει να δώσουμε όλα τα παιχνίδια σε τέσσερις εβδομάδες λιγότερες. Μας περιμένουν ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Από μέσα Αυγούστου θα αρχίσει ένας νέος κύκλος. ”

Για το γεγονός ότι οι οικογένειες βρέθηκαν στην απονομή και για το ότι αυτή έγινε στους 96 βαθμούς:

“ Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αν και δεν το κατάλαβα αυτό αρχικά. Είδα τις συνεντεύξεις των παιδιών όμως και το κατάλαβα. Ο Trent είδε ότι είχαμε 96 πόντους και νιώσαμε τόσο υπέροχα εκείνη την στιγμή. ”

“ Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση που σηκώσαμε το τρόπαιο την νύχτα που φτάσαμε τους 96 βαθμούς. Για εμένα ήταν μια σπουδαία νύχτα για τις οικογένειες. Περίμεναν την στιγμή μας. Είδαμε τους αγαπημένους μας σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Εξωπραγματικό. ” Είπε ο Klopp.

Για την απόσταση της Liverpool με τις υπόλοιπες ομάδες:

“ Όπως είδαμε και την Τετάρτη, η διαφορά μας με την Chelsea δεν είναι στους 30 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε όλα. Θα προσπαθήσουμε ξανά και τίποτα δεν θα μας κρατήσει πίσω. Τα παιδιά έγραψαν μια πολύ ωραία ιστορία. ”

“ Δεν έχει όμως τελειώσει ακόμα. Θέλω να μας δω να παλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο, για να έχουμε την ευκαιρία μας. Πρέπει να γίνουμε η ομάδα, την οποία κανένας δεν θα θέλει να αντιμετωπίσει. Είμαστε λίγο, αλλά μπορούμε να γίνουμε περισσότερο. ”

Για τα αγαπημένα του παιχνίδια της φετινής σεζόν:

“ Τα δύο αγαπημένα μου παιχνίδια είναι με την Leicester εκτός έδρας και με την Sheffield United εντός έδρας. Με την Leicester είχαμε μόλις γυρίσει από το Qatar και δεν το περίμενα. Ήταν εξαιρετικό.”

“ Με την Sheffield United εντός έδρας κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. ”

Για την διαφωνία του με τον Frank Lampard:

“ Δεν μπορείτε να με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε αλαζόνες. Ο Frank ήταν σε ένα mood ανταγωνισμού και το σέβομαι αυτό. Πείτε ό,τι θέλετε για αυτή τη στιγμή. Ήταν φουλ συναίσθημα, είχε έρθει να κερδίσει. ”

“ Πρέπει όμως να μάθει πως δεν είναι σωστό να μιλάει μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Μετά το σφύριγμα της λήξης δεν έκλεισε το βιβλίο του αγώνα, σαν ένας άνθρωπος του χώρου και αυτό δεν μου άρεσε. ”

“ Εγώ μιλάω τώρα γιατί το έκανε και εκείνος. ”

“ Εγώ σέβομαι όλους τους προπονητές. Ξέρω πόσο εξοργισμένος μπορείς να γίνεις μερικές φορές. Νιώθεις ότι κάποια πράγματα είναι άδικα. ”

Ο Klopp απάντησε στον Lampard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com