Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να πωληθεί στην Zenit ο Lovren!

Έτοιμος να πωληθεί στην Zenit ο Lovren!

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Liverpool μετά από έξι χρόνια είναι και ο Dejan Lovren, με την Zenit Αγίας Πετρούπολης να είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο Κροάτης αμυντικός είδε τον χρόνο του να μειώνεται κατά πολύ την φετινή σεζόν και η αποχώρηση από το Anfield αποτελούσε στην ουσία μονόδρομο.

Η ομάδα από τη Ρωσία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με την Liverpool για την αγορά του Lovren έναντι 10.9 εκατομμυρίων λιρών, μετά από διαπραγματεύσεις τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες.

Η Zenit είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και χρειάστηκε να ανεβάσει λίγο την πρόταση της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Reds.

Την φετινή σεζόν ο 31χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μετά τον Κυριακάτικο αγώνα με την Newcastle.

Τώρα, οι πρωταθλητές Αγγλίας θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού θα έχουνε τρεις (χωρίς τους μικρούς) διαθέσιμους στο ρόστερ ή αν το κενό θα καλυφθεί από τον Sepp van den Berg ή από τον Ki-Jana Hoever.

Ένας παίκτης που έχει παρακολουθήσει η ομάδα τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τον Paul Joyce είναι ο Ben White, αλλά η Brighton δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com