Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson ποδοσφαιριστής της χρονιάς για τους δημοσιογράφους!

Ο Henderson ποδοσφαιριστής της χρονιάς για τους δημοσιογράφους!

Πολύ μεγάλη διάκριση για τον αρχηγό των Reds! Ο Jordan Henderson ανακηρύχθηκε ως ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς από τους Άγγλους δημοσιογράφους για τα κατορθώματα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων μέσα στο 2019-20.

Ο Hendo είναι ο νέος νικητής του βραβείου, Footballer of the Year από την FWA, κερδίζοντας τον συμπαίκτη του, Sadio Mane και τον Kevin De Bruyne της Manchester City.

Ψήφους από την Liverpool για το συγκεκριμένο βραβείο έλαβαν και οι Virgil van, Trent Alexander-Arnold και Alisson Becker, ενώ το διεκδίκησε και ο Marcus Rashford της Manchester United.

Ο αρχηγός των Reds ήταν τελικά εκείνος που το κέρδισε.

Ο Jordan Henderson έκανε τις δηλώσεις μόλις κέρδισε το βραβείο:

“ Ελπίζω ότι όσοι με ψήφισαν, να το έκαναν εν μέρει για να αναγνωρίσουν τη συμβολή ολόκληρης της ομάδας. Τα ατομικά βραβεία είναι ξεχωριστά και θα το εκτιμήσω. Αλλά ένα ατομικό βραβείο χωρίς το συλλογικό επίτευγμα δεν θα σήμαινε τόσα πολλά για μένα. ”

“ Όσο ευγνώμων και αν είμαι, δεν νιώθω ότι μπορώ να το αποδεχτώ μόνος μου. Δεν αισθάνομαι σαν κάτι που έχω πετύχει αυτή τη σεζόν ή κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, να έχει γίνει μόνο του. Ελπίζω ότι όσοι με ψήφισαν το έκαναν εν μέρει για να αναγνωρίσουν τη συμβολή ολόκληρης της ομάδας. ” Τόνισε ξανά ο Hendo.

“ Καταφέραμε μόνο όσα έχουμε πετύχει γιατί κάθε μέλος της ομάδας μας ήταν εξαιρετικό. Όχι μόνο στην των στιγμές που κάνουν πρωτοσέλιδα, αλλά κάθε μέρα στην προπόνηση. Αυτά τα παιδιά με έχουν κάνει έναν καλύτερο παίκτη – έναν καλύτερο ηγέτη και έναν καλύτερο άνθρωπο. ”

Μεγάλη διάκριση για τον αρχηγό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com