Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Henderson στον Lallana

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Henderson στον Lallana

Παρελθόν θα αποτελέσει τις επόμενες μέρες από την Liverpool ο Adam Lallana μετά από έξι χρόνια συνεχής παρουσίας στον σύλλογο και ο Jordan Henderson τον αποχαιρέτησε μέσω της Liverpool ECHO με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Hendo είπε για τον Lallana, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος:

“ Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος των ευσήμων πρέπει να πάνε στον Ads. ”

“ Έχει παίξει έναν τεράστιο ρόλο στην αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε επιτυχίες από το 2014, όταν και ήρθε στην ομάδα. ”

“ Ήταν δύσκολα όταν ήρθε γιατί ο Brendan έφυγε. Από τότε όμως που ήρθε ο Jürgen, ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Άρχισε να παίζει πιο κεντρικά και ήταν εξαιρετικός για την Liverpool και για την Αγγλία. ”

“ Όποιος έχει παίξει μαζί του ή εναντίον του, θα σου πει πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και δεν το λέω αυτό γιατί είναι ο κολλητός μου. Όλοι όσοι τον παρακολουθούν, ξέρουν πόσο καλός είναι. ”

“ Δυστυχώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό και του πήρε χρόνο να τον ξεπεράσει και να επανέλθει. Πέρασε δύσκολα, όπως γνωρίζετε. Μπορούσα να δω πόσο τον πλήγωσε αυτό. Έπαιζε τόσο καλά, ήταν τόσο σταθερός και είχε έναν τόσο άσχημο τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. ” Είπε ο Henderson.

“ Αυτό είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Έχω αυτή την εμπειρία ως ποδοσφαιριστής και δεν είναι ωραία. Ήταν δύσκολο να τον βλέπω στα κάτω του και εκτός για τόσο πολύ καιρό, είναι όμως υγιής εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως για εμάς, θα συνεχίσει αλλού. ”

“ Όποια ομάδα και αν τον πάρει, θα κάνει σπουδαία δουλειά γιατί είναι τεράστιος παίκτης. Είναι ένα καλό παιδί και ένας καλός ηγέτης για την ομάδα στα αποδυτήρια. ”

“ Ακόμη και αν δεν τον έχετε δει πολύ στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίζει να έχει τεράστιο ρόλο στα αποδυτήρια. Οπότε ναι, φυσικά και θα μας λείψει. ”

Ο Adam Lallana σκοράρει στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com