Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Σημαίνει τα πάντα η κατάκτηση της Premier League»

Trent: «Σημαίνει τα πάντα η κατάκτηση της Premier League»

Αν για κάποιον ποδοσφαιριστή σήμαινε περισσότερα η κατάκτηση της φετινής Premier League, τότε αυτός είναι ο Trent Alexander-Arnold.

Ο γεννημένος στο Liverpool δεξιός back των Reds μέσα σε δύο σεζόν έχει προλάβει να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης και Πρωταθλητής Αγγλίας.

Ρωτήθηκε από το Sky Sports πόσα σημαίνει για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου:

“ Τα πάντα. Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι ως οπαδοί, παίκτες και ως σύλλογος. Θα αντάλλαζα κάθε μετάλλιο γι’ αυτό που έχω τώρα γύρω από τον λαιμό μου. ”

“ Το συναίσθημα ήταν απίστευτο μετά την σεζόν που έχουμε κάνει και μετά το γεγονός πως ανεβήκαμε στο βάθρο. Είναι τεράστιο για τον σύλλογο. ”

Για την παρουσία των οικογενειών στην απονομή:

“ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Premier League, στον δήμο και στην Κυβέρνηση και σε όλους όσους το επέτρεψαν. Είναι υπέροχο να μπορείς να μοιραστείς αυτό το συναίσθημα με την οικογένεια σου. ”

“ Είναι εκείνοι που σημαίνουν τα περισσότερα για εμένα και όπως είπε ο προπονητής, είναι οι άνθρωποι για τους οποίους παίζουμε. Παίζουμε για τους οπαδούς, αλλά εκείνοι είναι οι άνθρωποι που μας έχουν βοηθήσει σε όλη μας τη διαδρομή, από μια μικρή ηλικία και εκείνοι είναι αυτοί που έχουν βιώσει και τις κακές και τις καλές στιγμές. Είναι υπέροχο που μοιραστήκαμε τη νύχτα μαζί τους. ”

Δήλωσε πως νιώθει τυχερός που αγωνίζεται στην Liverpool:

“ Νιώθω τόσο τυχερός. Νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος ενός τόσου ξεχωριστού συλλόγου, μια τόσο ξεχωριστής ομάδας. ”

“ Όλοι έχουν παίξει έναν τεράστιο ρόλο, τα νεαρά παιδιά, οι μεγαλύτεροι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, όλοι. Είναι μια συλλογική δουλειά και μια ομαδική δουλειά. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Ξανά πρωταθλήτρια η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com