Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είναι φανταστικό να λες ότι είσαι πρωταθλητής της Premier League»

Virgil: «Είναι φανταστικό να λες ότι είσαι πρωταθλητής της Premier League»

Ο ηγέτης της Κόκκινης άμυνας, Virgil van Dijk μίλησε στο Sky Sports μετά την απονομή των Reds και την νίκη επί της Chelsea, όντας πολύ χαρούμενος που πήρε στα χέρια του το τρόπαιο της Premier League.

Για την απονομή και το γεγονός ότι η ομάδα παρέλαβε το τρόπαιο είπε:

“ Επιτέλους πήραμε στα χέρια μας το τρόπαιο της Premier League και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους μας. Οι οπαδοί της Liverpool ανά τον κόσμο περίμεναν για πολύ καιρό και για εμάς φυσικά. ”

“ Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, ένα φανταστικό συναίσθημα να λες ότι είσαι πρωταθλητής της Premier League. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά. ”

Μίλησε για την φετινή σεζόν που οδήγησε την ομάδα ξανά στην κορυφή:

“ Είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουμε σταθεροί, όπως ήμασταν φέτος. ”

“ Όταν παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν εναντίον Wolves εντός έδρας, η Brighton έχασε και στο τέλος η City το κέρδισε. Προφανώς ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά ήταν σαν,» Θα το πάρουμε τον επόμενο χρόνο. » Αυτό είναι το συναίσθημα που όλοι είχαμε. ”

“ Το επίκεντρο που μας έδωσε ο προπονητής είναι ότι κάθε παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά σας, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν πρόκειται να επικεντρωθούμε σε αυτό που έγινε δύο εβδομάδες νωρίτερα, εστιάζουμε στο παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά μας. Αν είναι Τετάρτη ή Σάββατο, δεν σκέφτομαι περισσότερο. Αυτή η νοοτροπία μας βοήθησε πολύ. ”

“ Βρίσκουμε πάντα έναν τρόπο να κερδίσουμε, το έχουμε κάνει όλη τη σεζόν. Είχαμε μεγάλα αποτελέσματα – Aston Villa εκτός έδρας και Wolves εκτός έδρας – τέτοιες στιγμές όπου απλά προσπαθούμε πολύ, βρίσκουμε έναν τρόπο και έχουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. ”

“ Είναι η νοοτροπία της ομάδας παικτών που έχουμε, η σκληρή δουλειά που κάνουμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης κάθε μέρα και αυτή η ομάδα παικτών είναι πολύ ξεχωριστή. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Είμαστε εκεί έξω στο γήπεδο, όλοι ταυτίζονται μεταξύ τους, στο γήπεδο όλοι είναι εκεί για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, όλοι θέλουν να πολεμήσουν ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το λιγότερο που οι οπαδοί της Liverpool θέλουν να δουν από εμάς και αυτό είναι αυτό που όλοι θέλουμε και από εμάς ”

Πρωταθλήτρια ξανά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com