Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πεντάρα στην Chelsea σε ματσάρα πριν την απονομή οι Πρωταθλητές!

Πεντάρα στην Chelsea σε ματσάρα πριν την απονομή οι Πρωταθλητές!

Πάρτι με πεντάρα πριν την απονομή έκαναν οι Πρωταθλητές! Η Liverpool προηγήθηκε με 3-0 της Chelsea, πριν εκείνη βγάλει αντίδραση, αλλά εν τέλει η ομάδα του Klopp ήταν εκείνη που επικράτησε των Μπλε με σκορ 5-3.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Keita, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Firmino και Oxlade-Chamberlain, ενώ για τους Μπλε οι Giroud, Abraham και Pulisic.
Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή, τον Keita αντί του Oxlade-Chamberlain σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Arsenal ξεκίνησαν οι Πρωταθλητές στον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα με την Chelsea. Οι πρώτες δύο καλές στιγμές του αγώνα άνηκαν στους Μπλε με την κεφαλιά του Mount από την μικρή περιοχή να φεύγει ψηλά, ενώ το ίδιο συνέβη και με το σουτ του James. Το σκορ άνοιξε όμως από την Liverpool στο 23′ με τον Naby Keita! Ο μέσος από τη Γουινέα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Willian και με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, εκτέλεσε τον Kepa και έγραψε το 1-0! Ο Ισπανός keeper των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Wijnaldum στο 31′ και επτά λεπτά αργότερα οι Reds βρήκαν και το δεύτερο τους τέρμα! Ο Trent Alexander-Arnold με απευθείας εκτέλεση φάουλ (που κέρδισε ο Mane) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Chelsea, χωρίς καν να επιχειρήσει να πέσει ο Kepa. Πριν φύγει το ημίχρονο οι Πρωταθλητές χτύπησαν ξανά! Αυτή τη φορά με σκόρερ των Wijnaldum, μετά από κόρνερ του Robertson και κόντρα στα σώματα. Ο Ολλανδός με ένα μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το 3-0 στο 44′ και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα τέσσερα χρόνια που συμπληρώθηκαν σήμερα από την έλευση του στην ομάδα. Η ομάδα του Frank Lampard κατάφερε να μειώσει με γκολ του Giroud από κοντινή απόσταση και μετά από απόκρουση του Alisson σε προσπάθεια του Willian, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Με δύο χαμένες του Mo Salah ξεκίνησε η επανάληψη. Στην πρώτη ο Αιγύπτιος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Kepa κάνοντας κακό τελείωμα και στη δεύτερη το αριστερό πλασέ του κατέληξε στα χέρια του Ισπανού, μετά από κόρνερ του Robertson. Οι Reds δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το τέταρτο γκολ, παρά τις δύο πρώτες ευκαιρίες και τελικά εκείνο ήρθε με κεφαλιά του Bobby Firmino στο 55! Ο Trent βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Βραζιλιάνο, για να γράψει εκείνος το 4-1, σκοράροντας το πρώτο του φετινό εντός έδρας γκολ στο Anfield για την Premier League. Ούτε στο 57′ κατάφερε να σκοράρει ο Mo Salah, όταν και πρόλαβε ο Zouma να του αλλοιώσει το σουτ και στο 61′ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τέρμα του Abraham από ωραία ενέργεια και ασίστ του Pulisic. Και οι δύο είχαν περάσει ως αλλαγή. Μάλιστα, ο Pulisic παραλίγο να μειώσει και σε 4-3 στο 64′! Βρέθηκε αμαρκάριστος σε καλή θέση εντός περιοχής, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Ο Jürgen Klopp έκανε τις πρώτες του αλλαγές στο ματς στο 66′ με τους Milner και Jones να παίρνουν τις θέσεις των σκόρερ, Wijnaldum και Keita. Ο Αμερικανός μέσος της Chelsea συνέχισε όμως να προκαλεί προβλήματα στην άμυνα της Liverpool και κατάφερε να μειώσει σε 4-3 στο 73′, σε μια φάση όπου η άμυνα των Πρωταθλητών δεν είχε σωστή αντίδραση. Οι Μπλε είχαν βάλει άγχος στους Reds με τα γκολ των Abraham και Pulisic, αλλά ο Alex Oxlade-Chamberlain με το δικό του τέρμα στο 84′ φρόντισε να το αποβάλλει! Η Liverpool ξεχύθηκε στην αντεπίθεση μετά από στημένη φάση της Chelsea, ο Robertson διέσχισε ένα πολύ μεγάλο μέρος του γήπεδο, γύρισε στον Ox για να εκτελέσει εκείνος τον Kepa, γράφοντας το 5-3! Στις καθυστερήσεις ο Virgil van Dijk είχε την ευκαιρία να σημειώσει έκτο γκολ για την ομάδα του από κοντινή απόσταση, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Newcastle.

Πρώτο φετινό γκολ του Bobby Firmino στο Anfield για την Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com